Dačić potvrdio da je srpski državljanin ubijen u Španiji: Otkriveni novi detalji zločina u Marbelji

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Dačić je potvrdio da je ubijeni imao lažni identitet belgijskog državljanina

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je od strane Nacionalne policije Španije MUP-u Srbije potvrđeno da je u španskom gradu Estepona ubijen srpski državljanin.

"Potvrđeno nam je od strane Nacionalne policije Španije da je 12. avgusta u gradu Estepona ubijen srpski državljanin S. M. (34) iz Beograda. Ubistvo je izvršeno iz vatrenog oružja, a S. M. je preminuo na licu mesta", naveo je Dačić.

Kako je istakao, lice je imalo lažni identitet belgijskog državljanina.

"Prema informacijama španske policije, za sada ne postoji veza između ovog događaja i trgovine drogom i organizovanim kriminalom. Za licem je raspisana od strane Interpola Beograd međunarodna poternica, jer je bio član organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlašćenom proizvodnjom i stavljanjem u promet opojnih droga, radi neposrednog sticanja finansijske koristi", naveo je ministar policije.

"Lice je imalo zadatak kod utovara kokaina na brod, tako i za praćenje droge, njeno vađenje iz evropskih luka i dalju distribuciju, što je sve zabeleženo u komunikaciji preko aplikacije “SkyEcc“, izjavio je Dačić.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Dačić posetio Kinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemušti

    14. avgust 2024 | 15:26

    Sigurno cestit gradjajin.

  • I A

    14. avgust 2024 | 18:29

    Molila bih g Dacica da prokomentarise životnu pricu Iline Andjel i njenih cerki, jer je zena sve ispričala i da mu se obracala, ali nista. Ilina je bila gost Glasa javnosti i Fajtera. Nacija je zgrožena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA