Ovo je muškarac koji je terao bivšu devojku da gleda kako joj kopa grob, a onda je i ubio: "Nije videla unuče"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Toni je osumnjičen da je navodno vezao svoju bivšu, Ejmi, za invalidska kolica i naterao je da gleda kako joj kopa grob pre nego što ju je ubio

Ejmi Hog (43), ubijena je u invalidskim kolicima, a za stravičnu smrt su optuženi Toni Lorens Šarbono i njegova devojka Brendi Lufi.

Muškarac iz Misurija i njegova sadašnja devojka se suočavaju sa optužbama za ubistvo više od mesec dana nakon napada na Tonijevu bivšu devojku.

Toni je osumnjičen da je navodno vezao svoju bivšu, Ejmi, za invalidska kolica i naterao je da gleda kako joj kopa grob pre nego što ju je ubio.

Nekoliko dana pre ubistvo, 20. juna, Toni se žestoko posvađao sa bivšom devojkom i tom prilikom ju je navodno "gazio i udarao", navodi se u dokumentima. Žena je zatim nestala.

Šarbonova nova devojka, Brendi Lufi (40), priznala je istražiteljima da je pomogla Toniju da stavi Ejmi u invalidska kolica i da je veže kaiševima.

Tony Charboneau Brandi Luffy Foto: Washington County Sheriff’s Office

Oni su tada stavili Ejmi u invalidska kolica i vezali joj ruke i noge. Vlasti su saopštile da su njih dvoje stavili lopate, cerade, pijuk i pištolj u Šarbonovo vozilo pre nego što su Ejmi odvezli u šumovito područje u blizini njegove kuće. Ona je navodno bila vezana za invalidska kolica tokom celog incidenta.

Ejmi je bila primorana da gleda kako Šarbono kopa plitku grobnicu pre nego što joj je pucao "u glavu, a zatim je zakopao", prema tužiocu, piše Metro.

On je navodno počeo da kopa grob pre nego što je izvadio Ejmi iz kolica i upucao je. Nakon toga ju je sahranio i prekrio njen grob velikim kamenjem i lišćem, dok je njegova devojka bila kolima i čuvala stražu, rekli su nadležni.

Njih dvoje su navodno pokušali da prikriju ubistvo tako što su spalili kaiševe i ceradu i bacili Ejminu torbicu u reku. Njena torbica je pronađena sredinom jula, kada su istražitelji shvatili da je verovatno ubijena.

Hogue je identifikovala žena njenog sina Korbina Krajdera, Tejlor Krajder.

"Ejmi ni na koji način nije zaslužila ono što joj se dogodilo. Devojka i ja smo upravo dobili sina, a ona je nestala 4 dana nakon njegovog rođenja. Pošto smo mi u Luizijani, a Ejmi u Misuriju, Ejmi nikada nije upoznala svoje prvo unuče", rekao je Tejlor Krajder, sin ubijene Ejmi.

Šarbono je optužen za ubistvo prvog stepena, otmicu prvog stepena, napad u porodici prvog stepena, napuštanje leša, manipulisanje fizičkim dokazima u krivičnom gonjenju i zaveru za otmicu.

Lufi je optužen za teško ubistvo, otmicu prvog stepena, napuštanje leša, zaveru za otmicu i neovlašćeno korišćenje fizičkih dokaza u krivičnom gonjenju.

Otovrena je stranica na GoFundMe za prikupljanje novca za kremiranje Ejmi,

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj objavio poslednje snimke proslave rođendana nestale Ane Volš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA