Tramp koristio avion koji je bio u vlasništvu Džefrija Epstina u izbornoj kampanji

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Štab za Trampovu kampanju saopštio je da nije znao da je avion koji je iznajmio od Private Jet Services Group ranije pripadao Epstinu

Bivši američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp koristio je za nastupe u predizbornoj kampanji avion koji je bio u vlasništvu Džefrija Epstina, pokojnog američkog finansijera i osuđenog seksualnog prestupnika, nakon što je njegov sopstveni avion imao probleme sa motorom.

Tramp je koristio avion koji je bio u vlasništvu Epstina da odleti na nekoliko skupova u okviru predizborne kampanje prošlog vikenda, objavio je Gardijan.

Bivši predsednik je leteo avionom Gulfstream G-550 nakon što je njegov privatni avion "Boing 757", koji je kolokvijalno poznat kao "Trump Force One", imao probleme sa motorom.

Štab za Trampovu kampanju saopštio je da nije znao da je avion koji je iznajmio od Private Jet Services Group ranije pripadao Epstinu.

Donald Tramp i Džefri Epstin su se poznavali decenijama i fotografisani su na istim društvenim događajima 1990-ih i ranih 2000-ih.

Nisu se pojavili nikakvi dokazi da je Tramp umešan u bilo koji od Epstinovih zločina.

Njih dvojica su se posvađali 2004. godine u vezi sa imanjem u Palm Biču na Floridi za koje su obojica podneli ponude.

Epstin je 2019. godine pronađen mrtav u zatvoru dok je bio u pritvoru po nerešenim federalnim optužbama za seksualnu trgovinu devojkama od 14 godina.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Tramp konačno priznao poraz: "Naše putovanje tek počinje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA