Srbin (47) se zabarikadirao u stanu u Beču i zapucao. Kobre ga ekspresno likvidirale?

 
A. P.
A. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nalazi obdukcije pokazaće da li je Srbin preminuo od eksplozije ili metka. U eksploziji, verojatno bojlera, povređeno je sedam osoba

Austrijski specijalci "Kobre" ekspresno su likvidirali jednog Srbina (47), koji se zabarikadirao u stanu u Beču i zapucao.

Incident se dogodio prošle nedelje, u utorak oko 20 sati. Austrijska policija ubila je muškarca čiji identitet nisu otkrili, a nakon što su komšije prijavile da baca stvari kroz prozor i puca, piše "Kleine Zeitung".

Policija je odmah došla na mesto incidenta i opkolila zgradu i šire područje, a na teren su izašli i specijalci i vatrogasci. Pre nego što su nasilno ušli u stan, pokušali su da pregovaraju s njim. Sumnjali su da nije sam u stanu jer su čuli glasove iza zatvorenih vrata.

Ipak, posle se ispostavilo da je samo pojašao zvuk na televizoru kako ne bi slušao pregovarački tim. Pošto su "Kobre" upale u stan, Srbin je potrčao prema njima kako bi pobegao. Policija je verovala da je naoružan, a u tom trenutku je došlo do eksplozije u stanu. Tada je policija i zapucala.

U eksploziji, verojatno bojlera, povređeno je sedam osoba. Nalazi obdukcije pokazaće da li je Srbin preminuo od eksplozije ili metka. U stanu je pronađen i pištolj i nekoliko noževa.

Policija je sada objavila je snimak na kome se vidie stanovnici Beča kako beže od mesta eksplozije. Vide se i jake policijske snage i novinari.

(Telegraf.rs)

Video: U Beču incidenti u novogodišnjoj noći: Pirotehnikom razoren trg, čuli se povici "Alahu akbar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    13. avgust 2024 | 19:17

    Tako treba i kod nas uvesti po kratkom postupku.

  • Arogant

    13. avgust 2024 | 19:33

    Tako se to radi. A kod nas se vezuju za prugu i nikom ništa. Iskopao bi njega Bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA