Ovo je muškarac koji je izbo devojčicu u Londonu: Zadao joj je osam uboda nožem, rodom je sa Balkana

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Devojčica je u pratnji majke došla na trg, kada ju je muškarac napao

Objavljena je fotografija muškarca za Balkana, koji se sumnjiči da je u ponedeljak izbo devojčicu (11) u Londonu, na Trgu Lester, u trenutku kada je dete bilo sa majkom.

Ioan Pintaru (32) iz Rumunije, sumnjiči se za pokušaj ubistva i nezakonito posedovanje oružja. Mediji navode da je devojčicu ubo čak osam puta!

Pintaru se tereti da je devojčicu, koja je kao turista došla sa majkom da uživa na trgu, zgrabio i počeo da joj nanosi povrede. Devojčicu je rukom ščepao oko vrata, a potom je počeo da je ubada po rukama, ramenima, licu i vratu.

Iako se u prvi mah verovalo i da je majka devojčice povređena u napadu, ispostavilo se da je odeća bila natopljena ćerkinom krvlju.

Devojčici su pomogli radnici obližnjeg ugostiteljskog objekta do dolaska ekipa Hitne pomoći. Ona je prebačena u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, ali nije životno ugrožena.

Pintaru je uhapšen na licu mesta i sproveden u pritvor, a danas bi trebalo da bude saslušan pred nadležnim sudom.

Njega je na trgu savladao pripadnik obezbeđenja jednog lokala, a nakon što je čuo vrisak deteta i majke. On je skočio na Rumuna, oborio ga na zemlju i uzeo mu nož.


"Video sam kako ubada dete i samo sam hteo da je spasem. Moja dužnost je bila da je spasem", rekao je heroj Abdulah, koji je potom sa kolegom devojčici pružio prvu pomoć do dolaska lekara.

Veruje se da se napadač i žrtva nisu poznavali od ranije. Pintaru navodno nema prebivalište u Britaniji. O svemu je obaveštena i Ambasada Rumunije u Londonu.

(Telegraf.rs)

Video: Uhapšen otac koji je ubio svoja tri sina: Postrojio ih i pucao u njih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA