Hezbolah izmestio osoblje i operativne kapacitete iz Bejruta?

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Hezbolah je najavio da će napasti Izrael u znak odmazde na napad na jug Libana, kao i zbog ubistva Šukra, navodeći da će Izrael ''platiti''

Hezbolah je izmestio osoblje i kompletne operativne kapacitete iz Bejruta, uključujući svoje političko krilo, preneo je danas Tajms of Izrael pozivajući se na libanske medije.

Neposredno nakon ubistva vojnog komandanta Hezbolaha Fuada Šukra u Bejrutu ranije ovog meseca, Hezbolah je započeo premeštanje osoblja iz predgrađa Daijeh, u iščekivanju nastavka potencijalnih izraelskih napada.

Hezbolah je najavio da će napasti Izrael u znak odmazde na napad na jug Libana, kao i zbog ubistva Šukra, navodeći da će Izrael ''platiti''.

Izraelski ministar odbrane Joav Galant izjavio je danas da će njegova zemlja delovati na do sada nezabeležen način ako je napadnu Iran i Hezbolah, dodajući da se Izrael bori za svoj opstanak u "neprijateljskom okruženju".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Civili beže dok lete meci na sve strane: Potresne scene iz Bejruta obišle planetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA