Ispovest italijanske premijerke o bolnom raskidu, Melonijeva: Još ga volim, srce mi je puklo zbog ćerke

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Đorđa Meloni i Andre Đimburno bili su u vezi deset godina, a raskinuli su nakon što je ovaj jednoj kolegici tobože kroz šalu predložio "trojku"

Italijanska premijerka Đorđa Meloni opisala je kako je prošla kroz turbulentan razvod i kako je to uticalo na nju i njenu ćerku Đinevru.

Melonijeva je otkrila da je njena ćerka koja ima osam godina plakala nakon što se u oktobru 2023. godine razišla od dugogodišnjeg partnera Andree Đimburna, poznatog televizijskog novinara.

Premijerka je kako prenosi britanski "Tajms", krajem jula na službeno putovanje u Peking povela ćerku. Ta odluka italijanske premijerke izazvala je veliku raspravu u Italiji.

"Iskreno, ne razumem zašto", rekla je ona i nastavila:

"Između putovanja i poslovnih obaveza bila sam odsutna gotovo nedelju dana. Prema onima koji kritikuju trebalo je da ćerku ostavim kod kuće ili možda kod prijatelja? Smešno mi je da se određeni ljudi smatraju toliko moralno superiornima da mogu da jednoj mami drže lekcije kako da odgaja vlastito dete. Mislim da svaka majka zna šta je najbolje za njeno dete i da bi trebala moći slobodno da bira".

"Majčinstvo se ne može koristiti kao način za zaustavljanje profesionalnog napretka žena ako premijerka može da pokaže da je njen posao kompatibilan s majčinstvom", smatra Melonijava.

"Obavljanje važnog posla i odgajanje dece u isto vreme ne bi trebalo da bude revolucija, uverena je ona i dodala da u današnjem društvu verovatno jeste jer ono decu vidi kao prepreku, koju žene moraju da savladaju da bi imale karijeru.

Italijanska premijerka je pokušala da obrani svog 43-godišnjeg bivšeg partnera, sa kojim se razišla. Opisala ga je kao "najboljeg oca kojeg bi mogla poželeti za svoju ćeru".

Meloni i Andre bili su u vezi deset godina, a raskinuli su nakon što je ovaj jednoj kolegici tobože kroz šalu predložio "trojku". Meloni ga je obranila i kad je u septembru 2023. godine rekao da žene trebaju da izbegavaju opijanje ako žele da izbegnu silovanje.

Rekla je da su ona i njena ćerka provodile vreme s Andreom i prijateljima. Dodala je da su ona i andre još prijatelji i da se još uvek vole. Rekla je i da oboje vide koliko je njihova ćerka srećna kad je porodica na okupu:

"Čak i ako je naša razdvojenost konačna, uvek ćemo provoditi vreme zajedno, kao mnoge druge porodice s razdvojenim roditeljima", rekla je Đorđa Meloni.

Đinevra je bila jako vezana za oba roditelja:

"Dugo je glumila da se ništa nije dogodilo, ali znam da je plakala kad je nismo videli. Srce mi se tad smanjilo na veličinu oraha", rekla je talijanska premijerka.

Meloni je rekla da joj važna misija služenja naciji pomaže da podnese to što propušta važne trenutke u životu svoje ćerke.

"Deca s pravom žele da budete tu kad se nešto emotivno dogodi. Problem je što ne možete da znate šta će ih i kada dirnuti. Propustila sam i propustiću veći deo njenih emotivnih trenutaka", zaključuje premijerka.

(Telegraf.rs)

Video: Premijerka Italije došla da oda poštu Siniši Mihajloviću: Borio se časno! Ostavio nam je hrabrost!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA