Odveli ćerku (7) u bolnicu i tvrdili da ima grip, a istina je bila mnogo gora: Umrla u najgorim mukama

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Ona je "imala znake ukočenosti i mogućih unutrašnjih i spoljašnjih povreda", reklo je medicinsko osoblje policajcima, prema izjavi pod zakletvom

Entoni Jonko i Liza Mičel doveli su sedmogodišnju, vidno bolesnu ćerku, u bolnicu Sent Entonis Midvest u Oklahomi i tvrdili da ima grip, a malena je preminula samo nekoliko sati kasnije od posledica neuhranjenosti.

Devojčica je u bolnici proglašena mrtvom nedugo po dolasku.

Ona je "imala znake ukočenosti i mogućih unutrašnjih i spoljašnjih povreda", reklo je medicinsko osoblje policajcima.

Devojčica je bila "izuzetno neuhranjena" i imala je oko 11 kilograma i bila je visoka oko 94 centimetara. Prema Centru za kontrolu i prevenciju bolesti, njena težina je bila upola manja nego kod prosečne devojčice njenih godina, koja je oko 22 kilograma.

Lekari su rekli da je "iz usta deteta izlazila velika količina crnog i tamnocrvenog sekreta prilikom pritiska na stomak", navodi se u izjavi.

Roditelje su u bolnici pitali da objasne zašto je devojčica tako malaksala.

Njen otac Entoni, rekao je da je devojčica, navodno, četiri do pet dana ranije bila "potpuno zdrava" i da je imala oko 20 kilograma. Nije mogao da objasni zašto je u trenutku smrti imala tako malu kilažu.

Takođe, roditelji su tvrdili da su dete "hranili sve vreme".

Otac je tvrdio da su navodno njegova ćerka i on spavali u istoj sobi noć pre nego što je umrla i da se tog jutra probudio i otkrio da se "ne pomera, zbog čega je zaključio da je bolesna i da mora da ide u bolnicu".

Rekao je da su svojoj ćerki davali "krekere i supu jer je verovatno imala grip", navodi se u izjavi, piše Metro.

Međutim, priča je ubrzo dobila rasplet i na kraju je Entoni rekao da ih je njegov brat, koji je živeo blizu Oklahome, doveo u bolnicu. Brat je zatekao oca devojčicu u životno ugrožavajućem stanju i rekao im da moraju da je vode u bolnicu.

Majka i otac su optuženi za ubistvo prvog stepena. Otac je takođe optužen za mučenje, smrt deteta ranjavanje i sakaćenje.

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj objavio poslednje snimke proslave rođendana nestale Ane Volš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA