Mlada trudnica legla da dremne i nije se probudila: Lea umrla u snu, ni za bebu nije bilo spasa

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pre nego što je otišla na dremku, požalila se kako joj nije dobro. Sve se odgiralo 1. avgusta, a devojka je u trenutku smrti bila u petom mesecu trudnoće

Mlada trudnica Lea Robert (21) iz Kumbrana u Velsu, iznenada je umrla nakon što je otišla da legne da malo "dremne".

Lea je bila veoma uzbuđena kada je saznala najsrećniju vest - da je trudna i da čeka devojčicu, samo tri dana pre svoje tragične smrti.

Pre nego što je otišla na dremku, požalila se kako joj nije dobro. Sve se odgiralo 1. avgusta, a devojka je u trenutku smrti bila u petom mesecu trudnoće.

Beki Dejvis, Leina prijateljica, rekla je da je njena drugarica umrla u kući bake i dede u kojoj je živela. Dodala je da je otišla da legne, žaleći se da se loše oseća.

Ali oni su podigli uzbunu nekoliko sati kasnije kada nisu mogli da je probude.

"Ona je izašla tokom dana i vratila se kući kod bake i dede jer se nije osećala baš najbolje. Otišla je da legne 30 minuta. Neko je došao da pozove Leu da vidi da li izlazi negde, a njen deda je otišao u njenu spavaću sobu da pokuša da je probudi i nije mogao. Otišao je i rekao njenoj baki da ne može da je probudi, pa je ona ušla u sobu i shvatila da nešto nije u redu. Odmah su započeli oživljavanje. To je bilo sve, samo je otišla da odspava i nikada se nije probudila", objašnjava Beki.

Leina mama, Martin Von, otrčala je do kuće zajedno sa službom Hitne pomoći, a ubrzo su stigli helikopter i policija. Uprkos jednosatnim naporima lekara Lea i beba nisu spasene.

"Ona je bila najnesebičnija osoba koju ste ikada mogli da upoznate u svom životu. Nije imala lak život, ali sve što je želela je da voli i bude voljena. Porodica je za nju bila ogromna stvar, uvek je govorila da će postati mama. Volela je moju decu. Bila je empatična, brinula je o drugima kao niko", objašnjava Beki.

Sada je na GoFundMe pokrenuta akcija da bi se porodici pomoglo oko troškova sahrane.

"Samo pokušavam da prikupim dovoljno novca da bi mogli da imaju pravi ispraćaj. Dovoljno je teško izgubiti ćerku, ali istovremeno izgubiti unuče to mora da bude jedna od najtežih stvari", rekla je Beki.

Počast Lei i njenoj nerođenoj bebi, koja je trebalo da se zove Lina Rosa, stizala je sa društvenih mreža.

"Toliko te volim i nedostajaćeš mi zauvek, svet je tako okrutan, zaslužila si mnogo više nego što je mogao da ponudi tebi i tvojoj prelepoj devojčici... počivaj u miru u raju moja devojko", navodi se na društvenim mrežama.

Leina porodica sada čeka rezultate obdukcije kako bi se utvrdio njen uzrok smrti.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA