Tramp ponovio šokantnu seksualnu uvredu o Džastinu Trudou i njegovoj majci, a glasine je dosolio i Mik Džeger

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 7

Lažne tvrdnje da je Trudo sin Margaret Trudo i pokojnog komunističkog diktatora su bile toliko raširene da je kanadska vlada morala zvanično da ih demantuje 2018.

Bivši američki predsednik Donald Tramp ponovio je lažnu glasinu da je Fidel Kastro pravi otac kanadskog premijera Džastina Trudoa!

Tramp je ovu tvrdnju koja se odlično primila kod pristalica teorija zavere ponovio gostujući u potkastu kod popularnog Adina Rosa, dok su razgovarali o političkoj situaciji u Kanadi.

"On (Džastin Trudo) postao je vrlo liberalan. Zapravo kažu da je on sin Fidela Kastra i možda jeste", rekao je Tramp i nastavio:

"Sve je moguće u ovom svetu, znaš".

Lažne tvrdnje da je Trudo sin Margaret Trudo i pokojnog komunističkog diktatora su bile toliko raširene da je kanadska vlada morala zvanično da ih demantuje 2018.

Ova teorija je, kako prenosi Dailymail, dobila na zamahu u javnosti nakon što je Džastin Trudo javno pohvalio Kastra kao "legendarnog revolucionara, većeg od života", nakon njegove smrti 2016.

Trudo je pohvalio bivšeg kubanskog predsednika tokom omaža koji se fokusirao na bliske veze njegove porodice sa Kastrom i nije spominjao njegovu istoriju nemilosrdnog ugnjetavanja.

Džastinov otac, bivši kanadski premijer Pjer Trudo, upoznao je Kastra 1976. godine, tokom kontroverznog putovanja koje se dogodilo na vrhuncu Hladnog rata. Pjer Eliot Trudo, koji je bio prvi lider jedne NATO zemlje, koji je posetio Kubu od 1959.

On se nadao da će pokrenuti dijalog sa Kastrom jer su se tenzije između ostrvske države i SAD pogoršavale. Kanadski premijer je stigao sa suprugom Margaret i najmlađim sinom Mišelom u Havanu, a Kastro se navodno otopio ugledavši njihovo novorođenče.

"Upoznao sam tu malu bebu kada je došao ovde kada nije imao ni četiri meseca, i osvojio je srca svih", rekao je Kastro 2000. godine za BBC.

Fotografija Kastra kako drži malenog Mišela u naručju dala je ton čitaovj poseti, a Pjer i Fidel su na iznenađenje svih odmah postali prijatelji. Pjer Trudo je tri dana bio u poseti Kubi. U jednom trenutku je uzviknuo i "Živeo Kastro".

"Njih dvojica su ostali u bliskim odnosima dugo nakon što se Pjer povukao iz politike. njihovo prijateljstvo je trajalo sve do 90-ih godina prošlog veka", naveo je profesor Robin Rajt Maklinsu.

Kada je Pjer Trudo Trudo preminuo 2000. godine, Kastro je ostavio sve da bi prisustvovao njegovoj sahrani u Montrealu. Kastro je bio počasni nosilac palice na sahrani i upoznao je Džastina, tada 29, i njegovog mlađeg brata Aleksandra.

Sledeći stopama svog oca, Trudo je posetio Kubu samo nedelju dana pre Kastrove smrti.

Majka Džastina Trudoa, Margaret, koja je spisatlejica i glumica imala je 22 godine kada se udala za 51-godišnjeg premijera i bila je meta intenzivne medijske pažnje.

Trampovi komentari usledili su samo par nedelja pošto je Mika Džegera, frontmena Rolingstonsa, izviždala publika na jednom stadionu u Vankuveru, kada je na bini pohvalio kanadskog premijera Trudoa. Međutim, Džeger je ismevao njegovu majku Margaret, koja se zabavljala sa bendom tokom raskalašnih zabava 70-ih godina prošlog veka.

"Volimo vašeg gospodina Trudoa", rekao je Džeger zasut salvom zvižduka i nastavio:

"Mislim, članovi njegove porodice su oduvek bili naši veliki obožavatelji".

To je izazvalo nove glasine o majci kanadskog političara nakon što je Tramp navodno optužio Margaret da je spavala sa svim Rolingstonsima. Te optužbe su iznete u knjizi Stefani Grišam, bivše pres sekretarke Bele kuće.

Ali frontmen čuvenog bnda je tada odlučno demantovao ove glasine i rekao:

"Zaista je sramotno. To jednostavno nije istina, znaš? Baš je došla na dvovečernji koncert, samo je htela da se dobro provede".

(Telegraf.rs)

Video: Lideri NATO- a uhvaćeni kako ogovaraju Trampa da stalno kasni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buki

    8. avgust 2024 | 08:29

    Zar od 300 miliona Amerikanaca nema neki normalniji kandidat za predsednika.

  • Prle

    8. avgust 2024 | 09:29

    Obično tracarenje. Tuga.

  • Đurić

    8. avgust 2024 | 13:08

    Ko je čitao knjigu Kita Ričardsa život, mogao je da pročita dosta o njegovoj majci i orgijama sa njom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA