Uragan Beri na obale Floride izbacio kokain koji vredi dovoljno za penziju

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovo nije prvi put da uragan ili tropska oluja na obalz izbace izuzetno vredne tovare droge

Uragan Debi doneo je na Floridu ne samo snažne vetrove i talase, već i pakete kokaina vredne više od milion dolara, rekli su zvaničnici, što je najnovije u nizu nedavnih otkrića droge duž obala Floride.

Debi, koji je udario u Floridu kao uragan kategorije 1, ali je od tada oslabio u tropsku oluju, izbacio je drogu na obale Florida Kiza, napisao je vršilac dužnosti šefa patrole američke Granične patrole, agent Semjuel Brigs II, na društvenim mrežama, javlja CBS News.

"Uragan Debi izbacio je 25 paketa kokaina na plažu na Florida Kizima", napisao je Brigs, objavljujući dve slike paketa.

Brigs je rekao da je zalihu droge, čija je ulična vrednost veća od milion dolara, pronašao dobri Samarićanin koji je kontaktirao vlasti.

Kokain je više puta pronađen na i u blizini obala Floride, koja nije daleko od karipskih tranzitnih centara za drogu koja se krijumčari iz Južne Amerike u SAD i Evropu.

U junu, čamci za rekreaciju u blizini Florida Kiza pronašli su 30 kilograma kokaina kako pluta u okeanu, rekao je Brigs.

Ranije tog meseca, ronioci su pronašli 25 kilograma kokaina na oko 30 metara ispod vode kod Ki Vesta. Istog dana, ista količina sumnjivog kokaina pronađena je na obali Dofin ostrva u Alabami.

U maju, posetilac plaže pronašao je oko milion dolara vrednog kokaina izbačenog na obale Florida Kiza, izvestio je CBS News Miami.

U 2023. godini, paketi kokaina vredni više od 100.000 dolara isplivali su na nekoliko plaža na Floridi. Takođe prošle godine, gradonačelnica Tampe, Džejn Kastro, dok je bila na pecanju sa porodicom, upecala je više od 30 kilograma kokaina.

U 2019. godini, cigle kokaina otkrivene su na dve plaže nakon što je uragan Dorijan udario obalu Floride.

(Telegraf.rs)

Video: Uragan Beril kao tropska oluja pogodio Teksas: Dva miliona ljudi bez struje, otkazano 1.300 letova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA