Živeo od mamine penzije, onda ubio i nju i sestre i brata: Tela spakovao u kese, detalji užasa u Bukureštu

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Policija sada pregledava snimke sigurnosnih kamera, kako bi se ustanovio svaki detalj ovog stravičnog zločina koji je do srži uzdrmao balkansku zemlju

Policija u Rumuniji pokušava da rasvetli sve detalje trostrukog ubistva u Bukureštu gde je muškarac (46), kako se sumnja, brutalno ubio majku (73), sestru (47) i brata (44), a potom satima pokušavao da ukloni tragove zločina pakujući ih u kese.

Masakr je otkriven juče kada je brat blizanac osumnjičenog pokušao da stupi u kontakt sa majkom, braćom i sestrama, a potom zabrinut otišao do stana jer mu se niko nije javljao.

Veruje se da je osumnjičeni zločin izvršio još u ponedeljak, a da je potom satima planirao i uklanjao tragove ubistva.

Policija sada pregledava snimke sigurnosnih kamera, kako bi se ustanovio svaki detalj ovog stravičnog zločina koji je do srži uzdrmao balkansku zemlju.

Prema navodima lokalnih medija, policija i dalje nije pronašla oružje kojim je izvršeno ubistvo. Tužilac je potvrdio da su žrtve imale brojne rane po telu, čak više od 20.

Policija pokušava da utvrdi kako je tačno došlo do zločina, mada već je poznato da je u pitanju porodica u kojoj je i ranije bilo nasilja. Iako se po komšiluku pričalo da je osumnjičeni nedavno bio prijavljen da je tukao majku, te da je imao zabranu prilaska koja je na njen zahtev nedavno povučena, iz policije su naveli da nikad nije izrečena mera za ovu porodicu.

Živeli od mamine penzije

Mediji pišu da je porodica živela od penzije ubijene starice, dodatka koji je primao jedan od članova na osnovu invaliditeta, ali i od milosti komšija.

Priča se da su često odlazili u obližnju crkvu kako bi lokalnog sveštenika molili za pomoć, te da im je i on često činio i pomagao.

Komšije pričaju da je porodica živela povučeno, ali da se iz njihovog stana redovno čula svađa, zbog čega je mnogo puta intervenisala i policija.

Sveštenik koji je pomagao porodici kaže da dosta dobro poznaje osumnjičenog, te da je dugo bio "čovek od vere", ali da nije mogao da se navikne na zajednicu i da ga već duže vreme nije video. Kaže da je po prirodi povučen i da ne veruje da je mogao da počini ovako gnusan zločin.

Ipak, inspektori veruju da je ubistvo unapred dobro planirano jer su tela dve žrtve bila uredno upakovana u kese, a kada se spremao da i treću žrtvu "spakuje", brat i policija su pokucali na vrata.

Predložen je pritvor do 30 dana za osumnjičenog, koji će biti poslat i na psihijatrijsko veštačenje.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija nezapamćenog zločina u Gradačcu: Od prijavljivanja nasilja u porodici, do samoubistva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA