Vilijam i Kejt su na svom venčanju zvanicama priredili veliko iznenađenje: Tajna je tek sada otkrivena

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nova knjiga otkriva šta su mladenci uradili

Venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama 29. aprila 2011. godine bilo je jedno od najviše komentarisanh kraljevskih venčanja svih vremena.

Nakon televizijskog prenosa ceremonije u Vestminsterskoj opatiji i dvostrukog poljupca na balkonu Bakingemske palate, postojali su i delovi tog svečanog dana koje javnost nije videla.

Iako je ceremoniji prisustvovalo 1.900 gostiju, daleko manje ih je bilo na dva svadbena prijema koja su usledila: jedan je organizovala kraljica Elizabeta za 650 gostiju, a drugi za 300 zvanica priredio je mladoženjin otac, princ Čarls (sada kralj Čarls).

Poslednji, manji prijem, održan je u prestonoj sali Bakingemske palate, a u svojoj novoj knjizi "Ketrin, princeza od Velsa", kraljevski biograf Robert Džobson napisao je da je jedan gost opisao večernju proslavu kao "najčarobniju zabavu koju je neko mogao da zamisli", piše Marie Claire.

"Pozvan je samo najbliži krug prijatelja Vilijama i Kejt", piše Džobson, "a živi bend predvođen Eli Gulding, jednom od omiljenih umetnica para, pružio je zabavu za to veče. Gulding je pevala pesmu Eltona Džona 'Your Song' za njihov prvi ples".

Princ Vilijam, Kejt Midlton, venčanje Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Gulding je opisala iskustvo kao zastrašujuće: "Bila sam tako nervozna", rekla je, prema Džobsonovoj knjizi. "Ruke su mi se tresle."

Nakon izvođenja "Your Song," Gulding je otpevala još nekoliko pesama, uključujući njen hit "Starry Eyed" i obradu pesme "Mr. Brightside” od The Killers – koja je još jedna od omiljenih pesama Vilijama i Kejt, piše Džobson. Magazin People je svojevremeno izvestio da je par takođe pevao i plesao uz pesmu Bitlsa "She Loves You", pre nego što je veče završeno vatrometom.

"Vilijam i Kejt su bili u centru pažnje i davali su sve od sebe", rekao je jedan od gostiju za časopis People 2011. godine. "Zaista su se trudili. Bili su u duhu zabave i ostali su do poslednjeg trenutka."

Princ Vilijam, Kejt Midlton, venčanje Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Za finale večeri, imali su posebno iznenađenje za svoje goste, otkriva Džobson: "Stajali su držeći se za ruke u sredini plesnog podijuma smešeći se, i odjednom su se začuli uvodni tonovi pesme 'You're the One That I Want' iz mjuzikla 'Briljantin'", piše Džobson.

"Vilijam i Ketrin su tada počeli da plešu i pevuše u stilu glavnih likova Denija i Sendi. Taj potez je 'raspalio' zabavu i naveo sve da aplaudiraju i plešu."

(Telegraf.rs)

Video: Slovenci upali među naše navijače ispred kafane, pa zapevali sa Srbima “Luka Dončić jedan je od nas”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA