Ukrajinci oborili ruski avion, pilot "mrtav hladan" snimio sve šta se događalo? Kruži neverovatan snimak

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Snimak, čiju autentičnost nismo uspeli da potvrdimo, privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama

Društvenim mrežama kruži snima, čiju autentičnost nismo uspeli da potvrdimo, a na kojem se vidi ruski pilot koji je snimio pad svog borbenog aviona, a potom i njegov spust padobranom na sigurno.

Snimak pilota je na mrežama podelio proruski vojni bloger Kiril Fjodorov, a isti je privukao pažnju i ukrajinskih političara.

"Arhiviran snimak pilota, nekoliko sekundi nakon katapultiranja, iz džepa vadi uređaj s ‘naprednim multimedijskim mogućnostima‘. Uređaj se u njegovom džepu našao sasvim slučajno i, naravno, služio je samo za borbena delovanja", napisao je Fjodorov, koji ima više od pola miliona pratilaca.

Vojni bloger nije otkrio koja je letelica oborena, niti kada i gde je video snimljen, prenosi Jutarnji list.. Jedino što je otkrio jeste da je pilot preživeo.

"Neću vam reći vreme i mesto snimanja. Pilot je živ, na sigurnom i sprema se ponovo da ide na Ukrajince", naveo je Fjodorov.

Videosnimak je na X-u podelio i Anton Geraščenko, bivši savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova.

"Na internetu se pojavio snimak ruskog pilota koji je oboren, ali je uspeo da se katapultira. On je svojim telefonom snimio i svoj i pad letelice", naveo je.

"Kako se katapultiranje dogodilo iznad oblaka i na znatnoj visini, mogao bi biti pilot lovca Su-30/Su-35 ili bombardera Su-34. Sudeći po mirnom ponašanju pilota, avion je pogođen duboko u ruskoj teritoriji", dodaje.

Ukrajinske snage oborile su brojne ruske avione tokom rata.

(Telegraf.rs)

Video: Putin leteo u strateškom bombarderu Tu-160

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    6. avgust 2024 | 14:28

    svaka cast ziv bio

  • Zoran

    6. avgust 2024 | 14:41

    Pa normalno da je hladnokrvan, za dan-dva sesce u drugi takav avion i nastaviti gde je stao. Rusi koriste stariju tehniku bas zato sto je imaju mnooogo. Prosle godine su postavili stotine topova MT-12 (kakve je DS vlast u Srbiji rashodovala) i unistili najmoderniju ukrajinsku tehniku kad su krenuli u ofanzivu.

  • Rade

    6. avgust 2024 | 14:53

    Koja budala veruje u ovo?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA