Petogodišnjak poginuo nakon što je jak nalet vetar pogodio dečju igraonicu na stadionu

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Još jedno dete je hospitalizovano tokom incidenta na bejzbol utakmici

Petogodišnji dečak je poginuo, a drugo dete je povređeno kada je skakaonica u kojoj su se igrali podignuta oko pet metara u vazduh usled naleta jakog vetra tokom bejzbol utakmice u petak uveče, saopštili su zvaničnici u Merilendu, javlja ABC News.

Skakaonica je bila na desnoj tribini stadiona u Valdorfu, Merilend, tokom bejzbol utakmice.

U 21.21 zvaničnici stadiona su pozvali hitne službe nakon što je nalet vetra podigao skakaonicu, što je prouzrokovalo da deca padnu pre nego što je skakaonica sletela na teren, saopštili su zvaničnici okruga Čarls.

Hitne medicinske ekipe koje su već bile na stadionu, treneri bejzbol tima i nekoliko dobrovoljaca koji su prisustvovali utakmici pohitali su da pomognu deci, naveli su zvaničnici okruga.

Neidentifikovana žrtva, petogodišnjak iz La Plate, Merilend, hitno je prebačen u dečju bolnicu, ali je kasnije tokom noći proglašen mrtvim, saopštili su zvaničnici.

Drugo dete je zadobilo povrede koje nisu opasne po život i prebačeno je helikopterom u bolnicu, prema navodima zvaničnika.

(Telegraf.rs)

Video: Srbi luduju u Beogradu zbog Novaka: Zatvorili su jednu od glavnih gradskih ulica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA