Taksiste nema već dve nedelje: Misteriozno nestao nakon što je pristao da klijenta vozi 650 kilometara

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muškarac, inače, radi pola radnog vremena za kompaniju Lift i pristao je da 18. jula odvede putnika na šestočasovno putovanje iz grada Bal Ground, blizu Atlante u Džordžiji, do Džeksonvila na Floridi

Taksista Leonard Beiner (57) sa Floride misteriozno je nestao nakon što je prihvatio posao i klijenta odvezao čak 650 kilometara do željenog mesta.

Sin je izrazio svoje strahove nakon što se više od dve nedelje nije čuo sa ocem koji je poslednji put vozio dugu relaciju za jednog klijenta.

Muškarac, inače, radi pola radnog vremena za kompaniju Lift i pristao je da 18. jula odvede putnika na šestočasovno putovanje iz grada Bal Ground, blizu Atlante u Džordžiji, do Džeksonvila na Floridi.

Nije imao druge vožnje zakazane za taj dan.

"Prvih nekoliko dana pokušao sam da ga pozovem. Telefon je zazvonio, ali već nekoliko dana dobijam samo operatera", rekao je njegov sin Džejdon Regsdejl.

Rekao je da ne zna ni za koga ko bi hteo da naudi njegovom ocu, prenosi VSBTV, prenosi Metro.

Leonard John Beiner Foto: cherokee county sheriff’s office

"On nema novca. Zašto bi neko želeo da ga ubije?", dodao je mladić.

"Nije nenormalno za njega da izbegava kontakt sa ljudima. Ono što je postalo zabrinjavajuće je da nedelju nakon što je nestao, njegov telefon više ne zvoni i više nije bio na društvenim mrežama", rekao je sin i objasnio da je njegov otac lečeni zavisnik od droge koji ume da se "ponekad izoluje" od ljudi.

Iz kompanije, za koju vozi, su rekli da nemaju dokaza da je Beiner napustio državu, ali da sarađuju u istrazi.

"Naše misli su sa porodicom gospodina Beinera i voljenima tokom ovog teškog vremena, i bili smo u kontaktu sa organima za sprovođenje zakona da im pomognemo u njihovoj istrazi", dodali su iz kompanije.

Beiner je opisan kao visok čovek, sa sedom kosom i plavim očima. Koristi štap i vozio je plavi Hiundai Sante Fe sa registarskim tablicama sa Floride.

Svako ko ima informaciju o tome gde se Beiner nalazi, poziva se da kontaktira šerifovu kancelariju.

(Telegraf.rs)

Video: Atina požar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA