Bivša devojka otkrila nove detalje o osumnjičenom za nestanak Line: I ranije probao da se ubije, krao i od nje

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Njihova veza okončana je u avgustu, a mesec dana kasnije Lina je nestala

Osumnjičeni za nestanak Line (14) u Francuskoj izvršio je samoubistvo početkom jula ne otkrivši šta se desilo sa devojčicom, a sada se oglasila njegova bivša devojka, koja tvrdi da je u šoku. Međutim, ona je otkrila i neke nove detalje u vezi sa njegovim ponašanjem dok su bili u vezi.

Semjuel Gonin (43) pronađen je mrtav u svom domu početkom jula u Bezansoni u Francuskoj, ne otkrivši šta se desilo sa Linom i gde je devojčica koja je nestala u septembru prošle godine.

Njegova bivša devojka ispričala je za francuske medije da je bila šokirala kada je saznala da je Semjuel glavni osumnjičen za nestanak devojčice.

Ona je rekla da su njih dvoje živeli zajedno od marta do avgusta 2023. godine, dok je Lina nestala samo mesec dana kasnije, u septembru.

Ona je u sredu, 31. jula saznala da je njen bivši izvršio samoubistvo kada je to pročitala u novinama.

"Ne verujem u to. Kažem sebi da sam, da je on to uradio, možda i ja došla blizu nečega što je i meni moglo izmaći kontroli... A iznad svega, nikada ne bih pomislila tako nešto za njega", dodala je ona.

Lina nestala devojčica Francuska Foto: Police

Rekla je da je Semjuel bio fin kada ga je upoznala, da je bio pametan i tolerantan. A onda joj je u junu rekao da je bipolaran.

"Tada je postala komplikovanije, videla sam drugu stranu priče. Nekada je bio zbunjen i uznemiren kada nije bio na lekovima", dodala je ona.

Sredinom juna spominjao je da ima suicidne misli. Kada ga je policija pronašla u parku, odvela ga je u bolnicu, ali je on pobegao iz nje i vratio se kod devojke nekoliko dana kasnije.

Do avgusta, Semjuel, koji je prekinuo lečenje, ostaje sa devojkom, a onda nestaje drugi put, ostavljajući samoubilačku poruku. Žena shvata da joj je, kada je otišao, ukrao 5.000 evra koje je nasledila. Protiv njega je podnela prijavu za ovu krađu.

Njihova veza okončana je u avgustu, a mesec dana kasnije Lina je nestala.

Policija je prošle nedelje saopštila da je pronašla tragove Linine DNK u ukradenom vozilu, čiji je vlasnik bio Semjuel.

Nakon što je vozilo zaplenjeno, Semjuel je pronađen mrtav u svom domu 10. jula.

Dok je Semjuel Gonin sada glavni osumnjičeni u slučaju nestanka Line, nestanak tinejdžerke ostaje neobjašnjiv u ovoj fazi.

(Telegraf.rs)

Video: Potraga za telom Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA