Ilon Mask prihvatio poziv Nikolasa Madura da se fizički obračunaju

 
A. P.
A. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Političar tvrdi da miljarder želi da izvrši invaziju na njegovu zemlju koristeći svemirske rakete

Milijarder Ilon Mask prihvatio je poziv Nikolasa Madura, predsednika Venecuele, da se fizički obračunaju! Maduro je, kako prenosi Foks, optužio Maska da želi da izvrši invaziju na njegovu zemlju sa svojim svemirskim raketama.

Osnivač Tesle i prvi čovek kompanije Spejs Iks je na Madurov poziv odgovorio jednostavnom porukom - prihvatam. Na snimku od ponedeljka Maduro drži mobilni telefon dok objavljuje rat Masku, tvrdeći da vlasnik kompanije Iks, bivšeg Tvitera, želi da izvrši invaziju na Venecuelu.

"Ilone Masku ti si očajan. Skrenuo si sa puta. Kontroliši se ili ćeš pasti kao i svi desničarski političari u Americi. Svako ko se kači sa mnom nastrada. Svako ko se kači sa Venecuelom nastrada. Ilone Masku želiš da se obračunamo? Hajde", poručio je Maduro i dodao:

"Spreman sam. Ja sam sin Bolivara i Čaveza. Ne plašim te se. Hajde, gde god želiš, kao što mi u Karakasu kažemo, samo reci gde".

Izazov je usledio nakon što je Maduro proglasio pobedu na predsedničkim izborima održanim u nedelju. On tvrdi da je osvojio 51 odsto glsova, dok opozicija navodi da su izbori pokradeni. Kada su objavljeni rezultati Mask je na društvenim mrežama podelio video snimak na kome Venecuelanci na protestima cepaju Maduroge fotografije i ruše statuu Huga Čaveza.

"Društveni mediji kreiraju virtuelnu stvarnost, a ko kontroliše virtuelnu stvarnost? Naš arhineprijatelj, poznati Ilon Mask", naveo je još Maduro.

Malo je reći da su društveni mediji odmah reagovali nakon najave mogućeg fizikog obračuna.

Ovo nije prvi put da se govori o tuči u kojoj bi učestvovao Ilon Mask. Milijarder je pre nekoliko meseci ugovarao obračun sa kolegom Markom Zakerberga, gazdom kompanije Meta.

"Maduro je krupan momak i verovatno zna da se bije, to bi bila ravnopravna tuča. Zak je sitan i ta borba ne bi dugo trajala", odgovorio je na jednu od brojnih poruka Mask.

(Telegraf.rs)

Video: Koje su ekonomske posledice želje Ilona Maska za slobodom govora: Sve o prodaji Tvitera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA