≫ 

Iranski vrhovni vođa naredio direktni napad na Izrael zbog ubistva lidera Hamasa

 ≫ 

Zvaničnici: Hamnei naredio direktni napad na Izrael zbog Hanijeovog ubistva

Komentari

  • Primus

    1. avgust 2024 | 10:42

    עַ֚יִן תַּ֣חַת עַ֔יִן - zakon odmazde (lat. lex talionis) primenjuju samo nepismeni nevernici. Rečeno je 'zub za zub, oko za oko,,,OSVETA JE BOŽIJA!' a ne tvoja ! Iranski ajatolah ALI HAMNEI mora imati u vidu smrt dece na igralištu za koje su direktno krive njegove podređene frakcije i njihovi činovničići. Taj krug nema kraja!!! Velika je razlika između judaizma i islama sa jedne strane i hrišćanstva sa druge. Vreme je da se obratite i pređete SVI u HRIŠĆANSTVO!

  • NekoKo

    1. avgust 2024 | 01:53

    I jel se izvršava naređenje? Ove, što bi da nestane Republiak Srpska, što su prijatelji naših neprijatelja, što su slali dobrovoljce da ubijaju naše vojnike i što su naoružavali i što naoružavaju naše neprijatelje, navijam da Izrael pretvori u prah. Da ih sprži nuklearnim bombama, da ih dematerijalizuje. Ni jedna nuklearna sila se ne bi uključila u taj događaj, jer što bi.? Naš narod svakodnevno sluša po raznim televizijskim emisijama i podkastima, razne nebuloze i bljuvotine o Jevrejima, Izraelcima. Takvo ispiranje mozga je naredba razno raznih službi i centara moći, koji kao što mrze Jevreje mrze i Srbe. Za sve na ovom svetu su krivi Srbi i Jevreji.? Svi nepriajtelji su nam zajednički. Iran, Turska, Palestina .... Ti Turci recimo dan danas naoružavaju Kosovo, a i oni su se u ratu u Bosni dobro pokazali protiv nas. Kao što je normlano da svaki Srbin navija da Rusija ostvari sve svoje ciljeve, tako je isto normlano da svaki Srbin navija da i Izrael ostvari sve svoje ciljeve, ne zato što je to stvar ljubavi i bratstva, već zato što time gomila i naših nepriajtelja ili prestaje da postoji ili značajno gubi moć. Veoma je prosto i surovo istinito ovo što sam napisao. Svako komplikovanje ove priče, šatro mudrovanje, filozofiranje je u stavri samo službovanje i to strano. Tužno je koliko ima naših ljudi koji rade za strane službe, a da se pri tome ovi što rade za domeće nazivaju pogrdno udbašima, kažem pogrdno jer znamo konotacju termina udbaš na prostoru bivše Jugosalvije.

    • 1. avgust 2024 | 09:35

      Aleks

      @NekoKo

      Golda Meir je živela u Kraljevini Jugoslaviji. General David, koji je spasio Izrael u IV arapsko-izraelskom ratu je predratni oficir Kraljevine. Preko Jugoslavije su Jevreji dobili lovačke avione na početku, 1946.godine dobili su stare "Spitfajere" i "Meseršmite" a mi smo se mučili do 1953.kad su nas uvalili u NATO kao "pridruženu članicu" do 1972. Prodavali smo Jevrejima mnogo ratne opreme, gradili im ratnu luku Haifa. Avioni JAT su evakuisali Jevreje iz Saraejva 1992. godine. Pilot je umro od maltretiranja koje je doživeo posle toga. Niko ga nije zaštitio. A onda je Medlina Olbrajt trađila srpsku krv (i telekomunikacije na Kosovu). I na kraju, Izrael priznaje Kosovo Republjik. Ko zna šta su tamo rešili da pokradu... Nemcima se kaže "danke dojčland". Zna li neko kako se zahvaljuje čivutima ?

  • Nebojša

    1. avgust 2024 | 00:24

    Prvo, sramota Irana je lose ibezbedjenje i spijuni u njohovim redovima koji su locirali lokaciju smestaja lidera Hamasa. A jos veca sramota je da ima izdajnika koji su preneli sta je naredba, sto znaci ili da su ozvuceni ili da imaju spijuna u samom vrhu

  • тхеиксфајлс

    1. avgust 2024 | 00:23

    Још један клерофашиста.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA