≫ 

Iranski vrhovni vođa naredio direktni napad na Izrael zbog ubistva lidera Hamasa

 ≫ 

Zvaničnici: Hamnei naredio direktni napad na Izrael zbog Hanijeovog ubistva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika NekoKo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Primus

    01. avgust 2024 | 10:42

    עַ֚יִן תַּ֣חַת עַ֔יִן - zakon odmazde (lat. lex talionis) primenjuju samo nepismeni nevernici. Rečeno je 'zub za zub, oko za oko,,,OSVETA JE BOŽIJA!' a ne tvoja ! Iranski ajatolah ALI HAMNEI mora imati u vidu smrt dece na igralištu za koje su direktno krive njegove podređene frakcije i njihovi činovničići. Taj krug nema kraja!!! Velika je razlika između judaizma i islama sa jedne strane i hrišćanstva sa druge. Vreme je da se obratite i pređete SVI u HRIŠĆANSTVO!

  • NekoKo

    01. avgust 2024 | 01:53

    I jel se izvršava naređenje? Ove, što bi da nestane Republiak Srpska, što su prijatelji naših neprijatelja, što su slali dobrovoljce da ubijaju naše vojnike i što su naoružavali i što naoružavaju naše neprijatelje, navijam da Izrael pretvori u prah. Da ih sprži nuklearnim bombama, da ih dematerijalizuje. Ni jedna nuklearna sila se ne bi uključila u taj događaj, jer što bi.? Naš narod svakodnevno sluša po raznim televizijskim emisijama i podkastima, razne nebuloze i bljuvotine o Jevrejima, Izraelcima. Takvo ispiranje mozga je naredba razno raznih službi i centara moći, koji kao što mrze Jevreje mrze i Srbe. Za sve na ovom svetu su krivi Srbi i Jevreji.? Svi nepriajtelji su nam zajednički. Iran, Turska, Palestina .... Ti Turci recimo dan danas naoružavaju Kosovo, a i oni su se u ratu u Bosni dobro pokazali protiv nas. Kao što je normlano da svaki Srbin navija da Rusija ostvari sve svoje ciljeve, tako je isto normlano da svaki Srbin navija da i Izrael ostvari sve svoje ciljeve, ne zato što je to stvar ljubavi i bratstva, već zato što time gomila i naših nepriajtelja ili prestaje da postoji ili značajno gubi moć. Veoma je prosto i surovo istinito ovo što sam napisao. Svako komplikovanje ove priče, šatro mudrovanje, filozofiranje je u stavri samo službovanje i to strano. Tužno je koliko ima naših ljudi koji rade za strane službe, a da se pri tome ovi što rade za domeće nazivaju pogrdno udbašima, kažem pogrdno jer znamo konotacju termina udbaš na prostoru bivše Jugosalvije.

  • Nebojša

    01. avgust 2024 | 00:24

    Prvo, sramota Irana je lose ibezbedjenje i spijuni u njohovim redovima koji su locirali lokaciju smestaja lidera Hamasa. A jos veca sramota je da ima izdajnika koji su preneli sta je naredba, sto znaci ili da su ozvuceni ili da imaju spijuna u samom vrhu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA