Žena i devojčica stradale u sumnjivom požaru, veruje se da su majka i ćerka: Policija odmah pokrenula istragu

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Devojčica (8) preminula nakon "sumnjivog" požara u kući u Hadersfildu koji je pride usmrtio jednu ženu i povredio drugo dete

Devojčica stara osam dina preminula je nakon požara u kući u Hadersfildu, u kojem je takođe stradala žena, za koju se veruje da je njena majka, dok je desetogodišnja devojčica u kritičnom stanju, javlja Mirror.

Žena od 31 godinu i osmogodišnja devojčica preminule su nakon požara u kući u Hadersfildu u ranim jutarnjim satima u sredu, koji se tretira kao "sumnjiv", saopštila je policija Zapadnog Jorkšira.

"Policija koja istražuje požar u kući u Hadersfildu, u kojem je rano jutros preminula žena, sada može potvrditi da je preminulo i dete. Osmogodišnja devojčica preminula je u bolnici ranije danas", saopštio je portparol policije Zapadnog Jorkšira.

Druga devojčica, stara 10 godina, u bolnici je u kritičnom stanju nakon što su vatrogasci iz četiri stanice pozvani na Lids Roud u Hadersfildu oko 2.18 ujutru u sredu.

"Istraga o požaru je u ranoj fazi, trenutno ga tretiramo kao sumnjiv. Međutim, trenutno ne tražimo nikoga drugog u vezi s incidentom", navodi se u policijskom saopštenju.

Inspektor Džejms Entvisl iz Tima za istrage ubistava i ozbiljnih krivičnih dela rekao je: "Naše misli su sa svima pogođenima ovim tragičnim incidentom. Specijalno obučeni policajci pružaju podršku porodici."

(Telegraf.rs)

Video: Panika u Užicu, iscureo gas pa nastao požar: Plamen kod nekadašnje fabrike Cvete Dabić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA