Ljilja mrtva od decembra 2021. godine, i dalje traje istraga: Biće sprovedena nova obdukcija

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Mrtvozornici su odlučili da se nastavi sa novim analizama, a sa Ljiljinog tela biće uzet fragment tkiva korisnog za proučavanje koji bi, prema rečima stručnjaka, mogao da pruži korisne informacije

Prošlo je više od dve i po godine od otkrića beživotnog tela Ljiljane Resinović, koja je nestala 2021. godine u Trstu i pronađena nekoliko nedelja kasnije, a obdukcija i dalje nije dovela do tačnog datuma smrti.

Mrtvozornici su odlučili da se nastavi sa novim analizama, a sa Ljiljinog tela biće uzet fragment tkiva korisnog za proučavanje koji bi, prema rečima stručnjaka, mogao da pruži korisne informacije.

Ovu odluku je donela sudija Madalena Čergija, prihvatajući zahtev Ljiljinog supruga Sebastijana Visentina.

Porodica saglasna

Ljiljanina porodica je odmah odbacila mogućnost da je 63-godišnja žena izvršila samoubistvo i odmah su se žalili Tužilaštvu da nastavi sa procesom istrage. Istražni sudija Luiđi Danoti je 2023. godine prihvatio protivljenje advokata članova porodice i istraga je prešla u drugu fazu.

U februaru prošle godine je telo 63-godišnjakinje ekshumirano i obavljena je obdukcija.

Sebastijan je onda govorio o testovima koji su sprovedeni na Ljiljaninom telu i kako je malo ostalo mekog tkiva i kostiju koji bi mogli da se analiziraju.

Ljilja navodno imala ljubavnika

Nedavno je zabeležen susret Ljiljinog muža i navodnog ljubavnika Klaudija sa kojim je, kako su mediji preneli, bila trudna u mladosti.

"Potražimo istinu zajedno", rekli su Sebastijan i Klaudijo jedan drugom prilikom susreta u studiju italijanske televizije TV Kuarto Grado.

Podsetimo, Ljiljana Resinović pronađena je mrtva 5. januara 2022. godine u Trstu nakon intezivne potrage, a detalji o ovom svirepom zločinu još uvek su nepoznanica.

Žena je u januaru pronađena umotana u dve biorazgradive kese vezane oko vrata labavim kanapom, a glava joj je bila u torbi.

Nedavno je procurela vest da je neposredno pre smrti imala aferu sa prijateljem Klaudijem Sterpinom sa kojim je čak i bila trudna, o čemu se oglasila i njena rođaka Silvija.

Abortirala Klaudijevo dete

Prema poslednjim informacijama, njen muž Sebastijan Visintin (63) je rekao trećoj osobi da je u periodu između 1991. i 1993. godine bio sa Ljiljanom da abortita dete koje je začela sa Klaudijem, muškarcu kog voli od detinjstva i sa kojim se intezivno družila sve ove godine.

Međutim, sve su to bile spekulacije jer Sebastijan nije toj osobi rekao čije je dete bilo, da li je njegovo ili od nekog drugog.

"Uvereni smo da Sebastijan nije znao šta se dešava između Ljiljane i Klaudija, a ova uverenja o abortusu pokazuju da je sve godine sumnjao u njenu ljubav i ljubav između Ljilje i Klaudija. Zbog toga mu ne verujemo mnogo u vezi sa njegovim verzijama oko nestanka, on je više puta svedočio pa poricao", rekla je Silvija.

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj objavio poslednje snimke proslave rođendana nestale Ane Volš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA