Ksenija, koja je poginula prve bračne noći, pre smrti objavila emotivne fotografije: Našli je golu na pločniku

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na licu mesta je pronađena naga, a neki mediji prenose da se "naslonila na otvoren prozor i proklizala"

Ksenija Vodjanickaja (23) iz Rusije poginula je pri padu sa 15. sprata svog stana u Sankt Peterburgu tokom prve bračne noći, a lokalni mediji prenose da je njena smrt bila nesreća.

Na licu mesta je pronađena naga, a neki mediji prenose da se "naslonila na otvoren prozor i proklizala".

Ksenija nije ni slutila da će njen najlepši dan u životu tako brzo postati poslednji i tragičan. Na svom profilu na društvenim mrežama objavila je fotografije sa venčanja ne sluteći da će ubrzo poginuti.

Mlada Ruskinja je poginula samo nekoliko sati nakon što je svom momku Kirilu izgovorila sudbonosno "da" u intimnom činu venčanja pred malobrojnom porodicom i prijateljima.

Mlada je tokom venčanja objavljivala na mrežama najlepše momente tokom njihovog najsrećnijeg dana, a inače je bila strastveni zaljubljenik u fotografiju.

Venčanje je bilo organizovano u restoranu u gradu, a nakon ceremonije, za mladence, nekoliko rođaka i prijatelja je organizovana žurka. Na proslavi je nosila kratku belu haljinu dok je mladoženja bio u beloj košulji i bež pantalonama.

Prijatelji su rekli da je par bio "srećan tokom svog venčanja", piše lokalni list Moskovski Komsomolet.

"Svedočenje prijatelja i rođaka ukazuje da nije bilo ozbiljnih problema u vezi para. Mladić je iskreno voleo svoju nevestu, i jednostavno nije mogao da joj naudi", sigurni su Ksenijini prijatelji.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA