Ksenija poginula prve bračne noći, naga pala sa prozora: Tragičan prizor na ulicama Sankt Peterburga

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Venčanje je bilo organizovano u restoranu u gradu, a nakon ceremonije, za mladence, nekoliko rođaka i prijatelja je organizovana žurka

Ruskinja Ksenija Vodjanickaja (23) poginula je u padu sa 15. sprata svog stana u Sankt Peterburgu tokom prve bračne noći, a kako mediji prenose, njeno telo je pronađeno bez odeće.

Nesrećna devojka je nekoliko sati pred smrt svom dečku Kirilu (24) rekla sudbonosno "da" u intimnoj ceremoniji venčanja kojoj su prisustvovali prijatelji i najuža porodica.

Mlada je tokom venčanja objavljivala fotografije njihovog najsrećnijeg dana ne sluteći da će kasno uveče doživeti tragediju u stanu u Sankt Peterburgu u kom je živela sa Kirilom.

Hitnu pomoć je alarmirao Kiril koji je bio vidno "uznemiren" nakon smrti svoje novopečene supruge. Dao je izjavu u policiji i negirao bilo kakvu ulogu u njenom padu, prema policijskim izveštajima.

Kiril nije priveden, a nezvanična policijska istraga je pokazala da je smrt žene nesrećni slučaj, prenosi Metro.

Ksenija, koja je bila oduševljena fotografijom, nedavno je diplomirala na Državnom univerzitetu veterinarske medicine u Sankt Peterburgu.

Venčanje je bilo organizovano u restoranu u gradu, a nakon ceremonije, za mladence, nekoliko rođaka i prijatelja je organizovana žurka. Na proslavi je nosila kratku belu haljinu dok je mladoženja bio u beloj košulji i bež pantalonama. Prijatelji su rekli da je par bio "srećan tokom svog venčanja", piše lokalni list Moskovski Komsomolet.

"Svedočenje prijatelja i rođaka ukazuje da nije bilo ozbiljnih problema u vezi para. Mladić je iskreno voleo svoju nevestu, i jednostavno nije mogao da joj naudi", sigurni su Ksenijini prijatelji.

Ranije ove godine, još jedna mlada umrla je na dan venčanja pred svojom traumatizovanom porodicom. Mama petoro dece Elisangela Gazano izgubila je ravnotežu i pala tokom trajanja proslave u iznajmljenoj seoskoj kući u gradu Limeira, u brazilskoj državi Sao Paulo.

Žena je slučajno pala u bazen nakon što je izgubila ravnotežu, a bila je neplivačica. U jednom lokalnom izveštaju se navodi da je plesala pored ivice bazena kada se spotakla i pala.

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj objavio poslednje snimke proslave rođendana nestale Ane Volš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA