Ukrajinca u Italiji napao roj osa, nesrećnika izdalo srce: Umro od straha, nisu ni stigle da ga ubodu

 
M. P.
M. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Na telu nesrećnog čoveka nisu pronađeni tragovi uboda

Muškarac star 47 godina umro je na plaži u Krotoneu u Italiji od srčanog udara izazvanog strahom zbog napada roja osa, javlja lacnews24.it.

Kada je video da ga napadaju insekti, muškarac se, pokušavajući da pobegne pošto je bio alergičan, bacio u more gde je kasnije preminuo.

Ubodi osa nisu uzrokovali smrt 47-godišnjeg ukrajinskog inženjera koji je juče preminuo na plaži u Krotoneu, saopštili su karabinjeri koji istražuju nesrećni slučaj koji se juče popodne desio na delu slobodne plaže u Viale Magna Grecia.

Kako je navedeno, nije pronađen nijedan ubod insekta na telu ukrajinskog turiste, pa se pretpostavlja da je muškarac umro od infarkta ili srčanog zastoja izazvanog strahom od napada roja, s obzirom na to da je znao da je alergičan.

Jutros je gradonačelnik Krotonea, Vinčenco Voče, zabranio pristup delu plaže gde je juče preminuo ukrajinski inženjer.

Zabrana upotrebe to dela plaže doneta je nakon obaveštenja komandanta provincijskog vatrogasnog korpusa, koji je obavestio opštinu o nemogućnosti potpune sanacije insekata "pošto su insekti stacionirani duž dela plaže napravili rupe u pesku."

Zabrana korišćenja plaže, koja je u nedelju ujutro bila pod nadzorom nekoliko patrola lokalne policije, trajaće sve dok specijalizovano osoblje ne završi sanaciju.

Muškarac - koji je odlučio da provede kratki odmor kod svojih rođaka u Krotoneu - kada je video da ga napada roj, pokušao je da pobegne i bacio se u more gde je potom preminuo. Pokušaji reanimacije od strane medicinskog osoblja hitne pomoći bili su bezuspešni.

(Telegraf.rs)

Video: Pauk protiv ose: Ono kada sevaju čeljusti, fircaju žaoke a otrov pršti na sve strane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA