Par otišao na poznato špansko ostrvo, ženu iznenadio porođaj pre vremena: Sada su zarobljeni na Tenerifima

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Na ovo putovanje su se odlučili da odu kako bi proslavili to što će uskoro postati roditelji, ali nisu ni sanjali da će im se rođenje sina desiti baš tamo

Kai (26) Daniels i Alis (20) Loid su otputovali na Tenerife ne sluteći da će dobiti sina mnogo pre termina zbog čega su sada primorani da ostanu na španskom ostrvu dok beba ne napuni šest nedelja i bude dovoljno jaka da se vrati u Veliku Britaniju sa roditeljima.

Na ovo putovanje su se odlučili da odu kako bi proslavili to što će uskoro postati roditelji, ali nisu ni sanjali da će im se rođenje sina desiti baš tamo.

Novopečene roditelje iznenadile su Alisine prevremene kontrakcije koje su na kraju rezultirale rođenjem sina Džordža. Alisa se tri dana pre povratka, 19. jula, u ranim jutarnjim časovima, probudila sa bolom u stomaku. Kako se bol nije smanjivao, odlučili su da odu kod doktora. Na pregledu su joj konstatovali da je krenula da se porađa zbog čega je upućena u privatnu bolnicu, prenosi Metro.

Alisi je u početku rečeno da neće roditi Džordža tog dana, prenosi Vales Online, ali u roku od sat vremena dogodile su se bitne promene po zdravlje žene i bebe zbog čega je odvedena na carski rez.

Pre nego što su se odlučili da otputuju, Alisu je pregledala babica koja je konstatovala da može da putuje zbog čega su se odlučili na taj potez.

"Sledeće što sam video bilo je kako Džordža voze u inkubatoru sa svetlima koja su treperila, što je bio zastrašujući prizor. Pratio sam ga do odeljenja za novorođenčad i još uvek nisam čuo ništa o Alisi", rekao je Kai, koji je tek nakon četiri sata uspeo da vidi svoju ženu.

"Jezička barijera bila je pravi problem, ništa se nismo razumeli, uglavnom su nam oboma govorili da se smirimo. Ali, morali smo da čekamo neko vreme da ljudi dođu i prevedu", dodao je Kai.


Džordž se nalazi na respiratoru jer su mu pluća nedovoljno razvijena i ima sondu putem koje se hrani. Trenutno se nalazi u stabilnom stanju, a par je prvi put mogao da drži svoje dete što je Kai nazvao "najboljim osećajem ikada".

Ali uprkos poboljšanju njegovog stanja, moglo bi da prođe dva meseca pre nego što Džordž može da napusti ostrvo.

"Da bi se vratili kući, moraće da samostalno diše, da dobija na težini i da se hrani samostalno sa flašicom, a ne kroz sondu", rekla je Alis.

Zbog toga što njihovo osiguranje ne pokriva nastale troškove, prijatelji para su postavili apel za novčanu pomoć na GoFundMe stranicu. Kao rezultat toga, uspeli su da nađu subvencionisani smeštaj u blizini bolnice.

"Teško je što ga ostavljamo posle bolnice svako veče. Nadamo se da će biti dobro, a onda i da će i brzo doći vreme da idemo kući", rekla je Alis.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Van Helsing

    29. jul 2024 | 11:47

    Uvek je "dobra ideja" ici na letovanje sa zenom koja je pred porodjajem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA