Adam osuđen zbog ubistva ćerke (5), odbija da otkrije gde je telo: Mama uporno sanja jedno mesto

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Kristal Sori, majka devojčice, organizovala je u subotu pretragu mesta na koje istražitelji veruju da je Montgomeri otišao u martu 2020.

Dobrovoljci su se okupili u subotu kako bi pretražili severnu obalu Masačusetsa u potrazi za ostacima ubijene petogodišnje Harmoni Montgomeri.

Njen otac Adam Montgomeri (34) osuđen je na 45 godina zatvora zbog ubistva ćerkice 2019. godine u Nju Hempširu.

On je udario devojčicu na smrt ali odbija da kaže gde je ostavio njeno telo.

Kristal Sori, majka devojčice, organizovala je u subotu pretragu mesta na koje istražitelji veruju da je Montgomeri otišao u martu 2020.

"To je prihvatanje sa kojim sam morala da se pomirim u svojoj tuzi, samo prihvatajući činjenicu da on nikada neće učiniti pravu stvar za nju. Imala sam puno snova i ovo područje je bilo u njima", rekla je Sori za WCVB.

Iako ostaci devojčice nisu pronađeni u subotu, zvaničnici su rekli da su fokusirani na rutu U-Haul koji je Montgomeri iznajmio u martu 2020.

Uspeli su da otkriju kretanje vozila između Mančestera i Tobinovog mosta u Bostonu koristeći podatke o putarini.

Istražitelji veruju da su ostaci devojčice negde na toj ruti.

Adam je osuđen u februaru za ubistvo devojčice. Istražitelji su mu dali još jednu šansu da otkrije gde je telo u zamenu za blažu kaznu, ali je on ćutao.

Policija veruje da je Harmoni ubijena skoro dve godine pre nego što je prijavljen nestanak 2021. Sudija je Harmoni proglasio mrtvom u martu na zahtev njene majke.

Maćeha devojčice Kajla Montgomeri puštena je na uslovnu slobodu nakon 18 meseci kazne.

Ona je svedočila da je Adam ubio Harmoni 7. decembra 2019. godine dok je porodica živela u kolima.

Kajla Montgomeri je rekla da je Adam vozio do restorana brze hrane kada se okrenuo i više puta udario Harmoni u lice i glavu jer je bio ljut što se uneredila u kolima.

Ona je rekla da je potom sakrio telo u prtljažnik automobila, u otvor na plafonu skloništa za beskućnike i u zamrzivač na svom radnom mestu pre nego što ga se rešio u martu 2020.

Inače, ubica petogodišnje čerke Adam Montgomeri, koji je za taj zlocin osuđen na 45 godina zatvora, nije odgovorio na ponudu za nagodbu tužilaštva da mu u zamenu za informaciju gde je sakrio raskomadano telo deteta smanji kaznu skoro za pola, piše Nujork post i navodi da su volonteri iz tog razloga počeli da pretražuju deo obale do Bostona u nadi da će naći neki trag.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA