Kupila ćerki dečiji obrok u poznatom restoranu brze hrane, pa se šokirala: "Hrana je bila prekrivena krvlju"

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

U videu koji je skupio skoro 3 miliona pregleda, Flojd je otkrila kako će njena ćerka sada morati da prođe mesečne testove krvi tokom cele godine

Jedna majka iz Njujorka ostala je šokirana kada je otkrila da je obrok njene ćerke bio poprskan krvlju. Ovaj uznemirujući incident dogodio se u restoranu popularnog lanca brze hrane u Getzvilu, na zapadu države.

Sve je izgledalo normalno dok Tifani Flojd nije dala svojoj četvorogodišnjoj devojčici, Taj, naručeni dečji obrok koji se sastojao od burgera i pomfrita.

Devojčica je tražila da joj hrana dođe bez kečapa, pa je bila iznenađena što su njene instrukcije bile ignorisane. Međutim, kada je majka pažljivije pogledala, shvatila je s užasom da crvene mrlje na hrani nisu bile paradajz sos, već krv.

Nakon što je pozvala restoran, menadžer je objasnio Flojdovoj da je kuvar ranije tog dana povredio ruku. Tifani je smireno ispričala ceo incident u kratkom snimku koji je objavila na TikToku.

@mindbodymomm #burgerking #wny #bloodinmyfood #williamsvillenewyork #westernnewyork #chanel4 @Burger King ♬ original sound - MindBodyMomm

"Dala sam joj da jede i čula "Mama, neću kečap", pa sam ponovo uzela kesu misleći da su pogrešili s našom narudžbinom i vidim da je krv svuda po kesi, hamburgeru, igrački, pomfritu, svemu", rekla je, noseći plastične rukavice.

"Odmah sam joj rekla da ispljune hranu. Ona je pojela nešto pomfrita i malo hamburgera. Zatim sam pogledala svoj obrok i tamo je bila krv", nastavila je.

"Pozvala sam restoran i menadžer mi je rekao da je neko povredio ruku i da ako se vratim, da će mi vratiti novac. Kontaktirala sam naše lokalno zdravstveno odeljenje i podneli su izveštaj, ali ne mogu mnogo više da urade", objasnila je.


U videu koji je skupio skoro 3 miliona pregleda, Flojd je otkrila kako će njena ćerka sada morati da prođe mesečne testove krvi tokom cele godine da bi se utvrdilo da li je pokupila neki oblik bolesti prenosa krvi, piše Dejli mejl. 

Odeljenje za zdravlje okruga Nijagara takođe je potvrdilo da je pozvalo lokaciju restorana i da je menadžer potvrdio da je radnik posekao prst, ali "nije mislio da to jako krvari", rekla je Flojd.

"Ovo je ozbiljan problem i sada moram da čekam ceo mesec da bih testirala ćerku na bilo kakve probleme s krvlju."

Oni koji su komentarisali onlajn predložili su Flojdovoj da brzo napravi planove da tuži restoran nakon incidenta.

"Kontaktirajte advokata - minimalno će vam obezbediti naknadu za pokrivanje troškova medicinskih testiranja itd. (takođe i emocionalnu uznemirenost), nemojte više komunicirati sa restoranom, prvo advokat", predložio je jedan.

"To je tužba... bilo kakva telesna tečnost na hrani trebalo bi smatrati biološkom opasnošću", složio se drugi.

"Nivo zanemarivanja je zastrašujući!!! Nadam se da će test krvi biti normalan", napisao je drugi korisnik.

Korporativna kancelarija poznatog lanca sada je ponudila da plati sve medicinske troškove porodice nakon incidenta.

"Rekli smo im da medicinski troškovi nisu dovoljni", rekla je Flojd New York Postu.

"Moja ćerka nije jela od tada, a moja anksioznost jevelika i šta ako moja ćerka treba profesionalnu pomoć zbog ovoga?"

Poznati lanac je izdao saopštenje nakon uznemirujućeg incidenta.

"Bili smo duboko uznemireni i zabrinuti. Bili smo u kontaktu sa gostom i radimo s njom na rešavanju ovog incidenta. Do ovog incidenta došlo je zbog člana tima u restoranu koji je povredio prst i odmah se povukao. Zatvorili smo restoran kako bismo ponovo obučili sve članove tima i unajmili spoljnu kompaniju da obavi dubinsko čišćenje", objasnila je kompanija.

"Očekujemo da će restoran ponovo biti otvoren u ponedeljak i u potpunosti plaćamo članovima tima za izgubljene smene tokom ovog privremenog zatvaranja."

(Telegraf.rs)

Video: Ljudi su mirno jeli u restoranu, a onda je jelen uskočio kroz prozor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA