Emilija (14) krenula na "pidžama parti", pa nađena mrtva: Uhapšene dve maloletnice, namamile je u zamku?

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ubistvo devojčice šokiralo je Švedsku, a slučaj je još šokantniji jer se sumnja da su to uradile devojčice koje su samo godinu dana starije od nje

Švedska je u šoku nakon što je devojčica Emilija Huoberg (14) pronađena mrtva u gradu Landskruna nakon što je krenula na "pidžama parti". Dve maloletnice (15) uhapšene su zbog sumnje na ubistvo.

Policijska patrola je beživotno telo devojčice pronašla u utorak uveče u industrijskom području u Landskruni u južnoj Švedskoj. Pokušaji oživljavanja bili su bezuspešni.

Policija je u međuvremenu uhapsila dve 15-godišnje devojčice zbog sumnje na ubistvo. Prema pisanju švedskih medija, devojčice su se poznavale, a ppolicij sumnja da je svađa uzrok ubistva devojčice.

Emilija namamljena u zamku?

Mediji pišu da je Emilija napustila svoj dom kako bi otišla na pidžama parti na koji je pozvana. Međutim, mediji pišu da je poziv na pidžama parti bila zamka kako bi namamili Emili. Prema saznanjima Aftonbladeta, Emilija se našla sa jednom 15-godišnjakinjom koja je sada u pritvoru.

Švedska ubistvo, Anna Sjoberg i Emilia Foto: Instagram/annuchka_kaldaras

Umesto na pidžama parti, devojčicu su odveli u industrijsku zonu gde su je ubili.

Jedna od uhapšenih devojčica navodno je na ispitivanju rekla da je incident izmakao kontroli i da nisu nameravali da ubiju Emili.

Međutim, Expressen piše da je ubistvo bilo unapred planirano. Prema informacijama medija, devojčice su se prethodno pripremile tako što su, između ostalog, krale iz raznih prodavnica - srebrnu traku i nož.

Švedska ubistvo, Anna Sjoberg i Emilia Foto: Instagram/annuchka_kaldaras

Emilija je tu pretučena i, prema rečima tužioca, imala je telesne povrede izazvane teškim spoljnim nasiljem.

Samo dan nakon ubistva, u vodi je pronađena torba u kojoj su bile bankovne kartice i druge stvari, što je policiju odvelo do Emilije.

Policija nastavlja sa istragom ubistva.

(Telegraf.rs)

Video: Potraga za telom Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    28. jul 2024 | 07:17

    samo smrtna kazna da se iskoreni takva okrutnost kod mladih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA