Slavna tiktokerka provela noć kod muža u zatvoru: Snimala i kačila svaki tren, svi šokirani onim što su videli

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Na svom TikTok profilu svima je pokazala kako joj izgledaju pripreme za odlazak na "noćenje" u zatvor, a korake je detaljno opisala

Tiktokerka Avelina Mari ima neobičnu životnu priču koju je odlučila podeliti sa svojim pratiocima na TikToku. Naime, njen muž je trenutno u zatvoru. Dok bi neke žene možda odustale ili zatražile razvod, Avelina Mari je odlučila da ostane verna svom mužu i čeka ga dok se ne vrati kući. Zbog toga ne propušta nijednu posetu na koju ima pravo, a u zatvoru u kojem joj se muž nalazi postoji mogućnost da supruge prenoće kod muža.

Stoga je na svom TikTok profilu odlučila da svima pokaže kako izgledaju njene pripreme za odlazak na "noćenje" u zatvor, a korake je detaljno opisala na društvenim mrežama. Svojim pratiocima, kojih ima 77.500, pokazala je šta sve pakuje u torbe za boravak u zatvoru. Pored donjeg rublja, tu je i roze spavaćica, koju se posebno raduje da nosi, zatim omiljene grickalice, pića i slatkiši njenog muža, ali i smrznuto meso. Zanimljivo je da ništa nije skuvala unapred, već sve nosi sirovo za buduću pripremu, piše Jutarnji.hr. 

Osim hrane i pića, Avelina Mari je spakovala i jedan nedovršeni Lego set, kao i tri filma koja planiraju da pogledaju.

@avelinamarie323 My favorite time of the month 🤪 #fyp #foryourpage #foryou #conjugalvisit #familyvisit #therichardsons #grwm #familarichardson #prisontiktok #prisontok #jailtok #husbandandwife #wife #cdcr #cdcrprisons #conjugal #prisonwife #wifey #prisonwifey #firecamp #viral #cdcrfirecamp #firecountry #prisonlove #incarcerated #freehim #prisonvisit #incarceratedfirefighter #wildlandfirefighter ♬ Got Your Back (feat. Keri Hilson) - T.I.

U posebnoj torbi nalaze se peškiri, kupke, ubrusi... Zatim ima posebnu torbicu za kozmetiku, a na kraju se prtljag sveo na četiri spakovane torbe koje je ubacila u svoj automobil.

Snimila se na putu do zatvora, a snimak iz samog zatvora ipak nije mogla da objavi. No, nema sumnje da su supružnici uživali u provedenom zajedničkom vremenu.

"Provodiš li ti tamo samo jednu noć ili se useljavaš?", glasio je jedan od komentara na njen TikTok video.

"Dakle, zatvor je sada motel?", glasio je drugi komentar.

"Ja sam začeta tokom jednog takvog bračnog poseta", glasio je jedan od komentara njenih pratilaca, a druga komentatorka takođe je podelila slično iskustvo: "Ostala sam trudna tokom moje poslednje bračne posete, haha, četiri meseca pre nego što je on pušten na slobodu. Ona sada ima 7 meseci, tako da je tata bio tu za sve... On je takođe morao da odleži četiri godine, a ja sam baš na kraju ostala trudna."

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte snimak specijalne sudnice u kom će se održati ročište za masakr u Malom Orašju i Duboni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA