Potresne slike sahrane Arijana (6), pored sanduka baloni: Za njim se tragalo 62 dana, našao ga seljak u njivi

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najveća potraga za detetom u Nemačkoj do sada

U crkvi lebde baloni vezani za drvene klupe, uz natpis "Nedostaješ nam!". Baloni, koje je toliko voleo. Mali Arijan (6) danas je ispraćen na svoje poslednje putovanje, navodi Bild.

Dečak je nestao iz okruga Elm, za njim se tragalo 62 dana. Do 1.200 volontera nedeljama je češljalo područje tražeći šestogodišnjaka. Onda tužna izvesnost: Arian je mrtav.

Dok je dečak sahranjen u petak u krugu uže porodice, u katoličkoj crkvi Svetog Mihaela u Bremerverdeu održana je javna komemoracija. U 14 časova zvona su zvonila nekoliko minuta.

Ispred oltara su bila tri venca, od porodice: "Nisi više tamo gde si bio, ali si svuda gde smo mi. Mama i tata sa Aronom." Gorela je sveća: "U spomen Arijana. Volimo te. Ostaćeš zauvek u našim srcima."

Arijan (6) iz Elma nestao je 22. aprila uveče oko 19.30 sati iz kuće svojih roditelja. U tom trenutku nosio je tanku majicu i nije imao cipele. U večernjim satima Arijan se igrao ispred svoje kuće u Elmu. Snimci privatne video nadzorne kamere pokazuju kako dečak nekoliko minuta kasnije sam prolazi kroz stambeno naselje u pravcu obližnje šume. Bio je slabo odeven - pri temperaturi blizu nule. Iste večeri počinje velika potraga.

Najveća potraga za detetom u Nemačkoj do sada, nažalost, nije bila uspešna.

Arijanove fotografije su prikazane na velikom ekranu, ubrzo nakon rođenja, dečak koji stoji ispred jelke. srećni na odmoru na plaži, u dinama, pored mora.

Poljoprivrednik je 24. juna otkrio šestogodišnjaka mrtvog u polju u Elstorfu. Uzrok smrti je još uvek nejasan. Policija trenutno ne veruje da je bilo krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Video: Slučajno ga čuo prolaznik, izvučen sa dna kanalizacije: Dečak nestao ispred kuće, tražili ga 8 dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA