Rešena misterija žene koja je sva krvava ulicama Los Anđelesa za sobom vukla samurajski mač: Evo šta se desilo

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Šerifov odsek okruga Los Anđelesa saopštio je kako se dogodio incident koji je šokirao prolaznike, ali i policajce koji su na ulici naišli na ženu oblivenu krvlju koja je za sobom vukla samurajski mač katanu

Žena iz Južne Kalifornije je uhapšena nakon što je navodno ubila svoju ženu samurajskim mačem, javlja časopis People.

Napad se dogodio u četvrtak, 18. jula, saopštio je šerifov odsek okruga Los Anđelesa u saopštenju za medije.

Kada su policajci stigli, žena koja je držala samurajiski mač katanu je viđena kako hoda sama po ulici pre nego što je ispustila oružje nakon što joj se jedan policajac približio.

Poručnik šerifovog odseka okruga Los Anđelesa, Daniel Viskara, rekao je na konferenciji za novinare da je žena, koja je "imala brojne posekotine i rane po telu," potom uputila policajce "do kuće u ulici gde su policajci pronašli još jednu ženu koja je takođe imala posekotine, a kasnije je proglašena mrtvom na licu mesta."

"I dok su nastavili da pretražuju kuću, pronašli su još jednu ženu koja nije povređena, ali je takođe prebačena u lokalnu bolnicu zbog hitne medicinske potrebe", dodao je.

Žrtva je identifikovana kao Čen Čen Fei (47), a navodna napadačica je njena supruga, Veičen Huang (44), saopštio je šerifov odsek okruga Los Anđelesa.

Huang je uhapšena i optužena za ubistvo.

"Istragom je otkriveno da su se Huang i njena žena, Fei, posvađale u svojoj kući. U jednom trenutku, Huang je napala Fei mačem", navodi se u saopštenju.

"Feina majka je takođe napadnuta i teško povređena; međutim, uspela je da preuzme kontrolu nad mačem i pobegne iz kuće tražeći pomoć."


Prema rečima šerifovog odseka, Feina majka je u stabilnom stanju u lokalnoj bolnici zbog povreda koje je zadobila tokom napada.

Dok je incident pod istragom, stanovnica San Dimasa, Trin Garsija, rekla je za KABC-TV da su žene sve živele u istoj kući i obično se držale za sebe.

"Bile su tihe, izlazile su samo da pokupe poštu, otvore garažu, iznesu đubre... Osim toga, bile su tihe osobe", rekla je, te dodala:

"Šokirani smo, zatečeni."

(Telegraf.rs)

Video: Kako su tetovirani kriminalci nadživeli nindže i samuraje? Fenomen japanskih bandi jakuza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA