Devojčica (12) koju su dečaci satima grupno silovali jer je Jevrejka i dalje ima košmare: Roditelji očajni

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Devojčica je zlostavljanje trpela gotovo dva sata. Osumnjičeni maloletnici, od kojih su dvojica u pritvoru, tukli su je, vređali, silovali

Devojčica (12) iz Francuske, koju je više maloletnih dečaka grupno silovalo u junu, a nakon što su otkrili da je Jevrejka, i dalje je u teškom psihičkom stanju otkrivaju njeni roditelji.

Dete, koje je preživelo stravičnu torturu, sada ide na psihoterapije, nakon što je nedeljama bila na jakim lekovima kako bi mogla da se smiri.

Roditelji kažu da njihova devojčica i dalje ima jezive noćne more.

"Pokušava da shvati i prihvati ono što joj se dogodilo. I dalje ima košmare, priseća se svega što se dogodilo, onda i teško zaspi", pričaju roditelji čiji se život pre dva meseca okrenuo naglavačke.

Ističu da je njihova ćerka hrabra.

"Pokušava to da sakrije od nas. Uvek se smeši, ali iznutra je razbijena, ona je traumatizovana", kaže njen otac.

Devojčica je zlostavljanje trpela gotovo dva sata. Osumnjičeni maloletnici, od kojih su dvojica u pritvoru, tukli su je, vređali, silovali.

"Ona stalno o tome misli. To je ostavilo stravične ožiljke po njenu psihu", rekao je otac.

Jezivi napad se dogodio 15. juna, a devojčica je ispričala kako su je dečaci nazvali "prljavom Jevrejkom", te da su joj pretili da će je ubiti.

"Ona je samo dete, devojčica... Ne može biti dobro. U stanju je da opiše šta se dogodilo, da objasni sve, ali nije osvetnički nastrojena", rekla je njena advokatica Mjuriel Melki.


Porodica planira da se preseli, jer se napad dogodio u blizini kuće gde žive.

"Mi moramo dalje, da se sastavimo, da nastavimo dalje. To svi pokušavamo, cela porodica", kaže majka devojčice.

Plan je i da pronađu novu školu koju će pohađati. U septembru bi malena trebalo da krene u 4. razred.

"Kako svi sad znaju gde živimo i kako se napad dogodio veoma blizu kuće, odlučili smo da se odselimo. Radimo intenzivno na tome, to oduzima dosta vremena i energije, tragamo i za školom, gde će naša devojčica biti srećna", kaže majka.

Dvojica osumnjičenih za napad, koji imaju svega 13 godina, zadržani su pritvoru i terete se za teško silovanje, seksualni napad, ucenu i nasilje nad licem mlađim od 15 godina.

Na teret im se stavljaju i druga krivična dela - pretnje, nanošenje povreda, napad iz verskih pobuda...

Treći maloletnik, koji ima svega 12 godina, takođe je optužen za ova i druga krivična dela, ali zbog godina nije zadržan u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar policije Hrvatske objasnio uzroke masakra u Daruvaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA