Melanija objavila da piše memoare, knjiga izlazi ove jeseni. Da li će se otvoriti o svom odnosu sa Donaldom?

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"To će biti snažna i inspirativna priča o ženi koja je sama iscrtala svoj put, prevazišla nevolje i definisala ličnu izvrsnost", naveli su iz kancelarije treće supruge Donalda Trampa

Melanija Tramp (54), bivša prva dama SAD i treća supruga Donalda Trampa (78), bivšeg predsednika i kandidata Republikanske stranke na novembarskim izborima, objavila je da piše memoare koji će biti objavljeni ove jeseni.

Iz njene kancelarije nije saopšteno da li će knjiga izaći pre izbora zakazanih za prvi utorak u novembru. Kako je preneo nemački "Bild", knjiga će se zvati jednostavno - Melanija.

"To će biti snažna i inspirativna priča o ženi koja je sama iscrtala svoj put, prevazišla nevolje i definisala ličnu izvrsnost". Ovo će biti prva knjiga bivše slovenačke manekenke, čiji je suprug uglavnom bio odsutan jer je njen suprug Donald usred kampanje da osvoji drugi mandat.

Izdavač memoara biće "Skyhorse Publishing", kuća koja je ranije izdala knjige Rudolfa Đulijanija, bivšeg gradonačelnika Njujorka i Trampovog advokata, kao i Roberta F. Kenedija Mlađeg, koji je nezavisan kandidat na predstojećim izborima.

Zanimljivo će biti videti koliko će Melanija otkriti detalja o bivšem, a možda i budućem predsedniku kada knjiga bude objavljena. Ona nije jedina bivše prva dama koja će objaviti memoare.

Pre nje je to uradila Mišel Obama, koja je 2018. objavila svoju biografiju "Moja priča" u kojoj je otkrila detalje o svakodnevnom životu u Beloj kući. mnoge je zanimalo kako su živeli ona i Barak sa decom u Beloj kući i njenim impresijama o upoznavanju supruga.

Mišel je otkrila da njen suprug ostavlja čarape razbacane unaokolo, kao i da su posećivali bračnog savetnika, ali i da je imala spontani pobačaj.

"Želeli smo dete ali nam nije išlo. Kada je test za trudnoću postao pozitivan sve sumnje su zaboravljene i bili smo srećni. Međutim, posle nekoliko nedelja sam pobacila. osećala sam se izbubljeno i usamljeno. Osećala sam da nisam uspela", navela je Mišel.

(Telegraf.rs)

Video: Oproštajni govor Melanije Tramp: "Protekle četiri godine bile su nezaboravne"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA