Maloletnica otišla od kuće pre 2 meseca, pronašli je verenu za 27 godina starijeg čoveka: Jedno buni sve

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Par se upoznao u ranim satima 1. juna i Peni je živela sa njim sve dok nije primećena kako napušta njegovu kuću na svom biciklu prošle nedelje

Tinejdžerka Penelopa "Peni" Vajz (17) iz Mičigena, koja je nestala još pre dva meseca, pronađena je u kući starijeg muškarca (44) i ispostavilo se da su njih dvoje vereni određeni period.

Devojka je nakon osežne potrage, u ponedeljak 22. jula pronađena kako živi potpuno drugačijim životom i to sa muškarcem koji je 27 godina stariji od nje.

Snimci sa nadzornih kamera, u trenutku nestanka pre dva meseca, zabeležili su devojku kako hoda sama u blizini bara u Rokfordu oko ponoći. U tom trenutku, podrazumevalo se da je Peni dobrovoljno napustila svoju porodičnu kuću.

Međutim, kako to nije bio slučaj, porodica je 31. maja oko 18 časova prijavila nestanak šerifu okruga Kent.

Penelope Penny Wise Foto: Kent County Sheriff's Office

Šerifova kancelarija je u ponedeljak otkrila da je Peni upoznala svog 44-godišnjeg verenika 1. juna i potom nestala. Zanimljivo je da je 17-godišnjakinja sve vreme izbegavala prolaznike i bezbednosne kamere, što je dodatno otežalo potragu za maloletnicom.

"Verujemo da je planski otišla od kuće, ali s obzirom na to koliko dugo se nije nikome javila, njena porodica je zabrinuta da li je devojčica dobro", navodi se iz šerifove kancelarije u saopštenju od 7. juna.

Uprkos udruženim naporima agencija za sprovođenje zakona, volontera i dojavama koje su dobijali od građana, Peni nije bilo ni traga. Međutim, u nedelju ujutru, jedan meštanin prijavio je da je video devojku koja je ličila na Peni sa postera koji su bili postavljeni otkako je nestala, prenosi Mirror.

Istražitelji su otkrili da je Peni živela sa 44-godišnjim muškarcem i da je to razlog što je nestala. Par se upoznao u ranim satima 1. juna i Peni je živela sa njim sve dok nije primećena kako napušta njegovu kuću na svom biciklu prošle nedelje.

Penelope Penny Wise Foto: Kent County Sheriff's Office

Otkriveno je i da su bili vereni, iako je tačan datum nepoznat. Uprkos neuobičajenim okolnostima, Peni je prijavljena bezbednom dok se istraga nastavlja.

"Srećni smo što je pronađena. Tužna što je još ne možemo da je vidimo... sama deca trenutno imaju mnogo pomešanih emocija", rekla je Penina majka, Mišael Vajz, za ​​FOKS u ponedeljak.

Prema Tužilaštvu okruga Kent, u ovom trenutku nije podignuta optužnica protiv Peninog verenika.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA