Muškarac otkinuo glavu galebu, pokrenuta peticija koju je potpisalo na hiljade ljudi: "Ko je sledeći, dete?"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Zajgler je navodno ubio pticu jer je uzela pomfrit od njegove ćerke, navodi VPVI-TV, pozivajući se na sudske dokumente

Franklin Zajgler (29), koji je navodno otkinuo glavu galebu ranije ovog meseca na pristaništu u Nju Džersiju, svojim postupkom je uznemirio ljude koji su na društvenim mrežama "digli hajku" i pokrenuli priču oko njegovog mentalnog zdravlja.

Mladić je optužen za okrutnost prema životinjama  nakon što su svedoci prijavili navodni događaj 6. jula na Morijevom pristaništu u Vajldvudu u Nju Džersiju, saopštila je policijska uprava Severnog Vajldvuda.

Zajgler je navodno ubio pticu jer je uzela pomfrit od njegove ćerke, navodi VPVI-TV, pozivajući se na sudske dokumente.

Na društvenim mrežama je ovaj događaj naišao na žestoku osudu, ljudi su bili zgroženi Zajglerovim navodnim činom i ubrzo pokrenuli peticiju koja se tiče njegovog mentalnog zdravlja. Naime, oni u peticiji predlažu da se muškarac podvrgne psihijatrijskoj terapiji zdravlje i da mu nikada ne bude dozvoljeno da poseduje životinju.

"Čoveče, šta nije u redu sa ljudima?" jedna osoba je napisala na Fejsbuku, dok je druga napisala da Franklin predstavlja "opasnost za društvo".

"To je neprihvatljivo. Čovek je odveo svoje dete u okruženje galebova i očekuje da galebovi znaju kakva su čovekova očekivanja", napisao je jedan korisnik.

"Zastrašujući svet u kome živimo", dodala je još jedna osoba, piše Fox News.

Peticija koja upućuje Franklina na lečenje ima više od 45.000 potpisa a njen cilj je da spreči da muškarac potencijalno još nekog ugrozi svojim ponašanjem.

ptica galeb Foto: Shutterstock/Olesya Tseytlin

"Ako mu se dozvoli da nastavi dalje bez ikakvih stvarnih posledica, ko zna šta će biti predmet njegovog sledećeg nasilnog ispada. Još jedna životinja. Osoba. Dete?", navodi se u peticiji.

"Čisto varvarstvo koje je ovaj čovek pokazao mora da je bilo zastrašujuće", stoji dalje u opisu kao i da je Zajgler navodno tražio vreću za smeće od jedne lokalne kompanije na plaži dok je još uvek držao obezglavljenog galeba.

Pripadnici policije su izašli na teren i Zajglera zatekli izuzetno besnog i nesaradljivog zbog čega su ga uhapsili pre nego što su shvatili šta se zapravo desilo sa životinjom.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA