Užasan snimak porodične tragedije: Četvoročlana porodica sletela u jezero u Turskoj, krenuli na izlet

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Vozilom je upravljao otac koji je usled nepoznatih okolnosti Dario u gvozdenu barijeru mosta i sleteo u jezero Seihan Dam

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se 21. jula na jednom mostu u Turskoj kada je porodica automobilom prošla kroz zaštitnu ogradu i sletela u jezero u Adani.

U automobilu je bila četvoročlana porodica - 37-godišnji Vejsel Ajdogmus, njegova 35-godišnja supruga Emine i njihovo dvoje dece Batuhan i Mete, uzrasta 16 i 13, pišu turski mediji.

Vozilom je upravljao otac koji je, usled nepoznatih okolnosti, udario u gvozdenu barijeru mosta i sleteo u jezero Seihan Dam.

Tokom potrage, koju su započeli policijski ronioci nakon nesreće, ispod automobila je pronađeno beživotno lo 16-godišnjeg Batuhana.

Četiri sata kasnije, spasioci su pronašli i njegovog mlađeg brata, kao i majku i oca.

Obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Adani i sva četiri člana porodice sahranjena su zajedno na groblju u okrugu Kozan.

Na video-snimku nadzorne kamere vidi se kako je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, bez ikakvih uticaja spoljašnjih faktora, skrenuo sa puta, udario prvo u betonsku gradu, a zatim i u gvozdenu barijeru.


(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    25. jul 2024 | 14:14

    Kako možete pisati da je izgubio kontrolu kad je krenuo u preticanje preko duple linije, kao svi što su radili, kad je video da je auto pored, onda je izgubio kontrolu. Ovde je bahatost uzrok

  • Put

    25. jul 2024 | 17:06

    Uplašila ga Škoda koju nije video na vreme i jako amaterski odreagovao pri velikoj brzini...rezultat je vidljiv...steta,cela porodica ode...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA