Ovo je dečak (8) koji je upao u reku i izdahnuo na tatinim rukama: 24 sata kasnije pronađeno i telo tinejdžera

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U odvojenom incidentu, u Dadliju u Zapadnom Midlendsu, telo 16-godišnjeg dečaka, tek treba da bude identifikovano

Džošua Hilsted (8) iz Birmingema, koji se utopio u reci Erou u Alčesteru, iz vode je izvučen živ, ali je nažalost skončao u očevim rukama. Takođe, telo 16-godišnjeg tinejdžera, pronađeno je u rezevoaru na farmi Lodž nakon što je dan ranije proglašen nestalim.

Dva dečaka su umrla u razmaku od 24 sata nakon što su upali u nevolju u odvojenim incidentima u Midlendsu.

Incident je prijavljen u ponedeljak oko 21.30 časova nakon čega su ekipe Hitne pomoći izašle na teren. Dečaka su izvukli iz vode život, pokušali da ga reanimiraju na obali, ali su ga kasnije transportovali u bolnicu u Birmingemu.  Nažalost, dečak je ubrzo preminuo.

U odvojenom incidentu, u Dadliju u Zapadnom Midlendsu, telo 16-godišnjeg dečaka, tek treba da bude identifikovano.

"Gubitak deteta je poražavajući. Izražavamo saučešće porodici nakon ove tragične nesreće i tu smo kako bismo im pružili podršku. Brze, nepredvidive struje i nevidljiva dubina čine reke opasnim mestima, posebno za decu i nesavesne plivače. Molimo vas da budete oprezni oko naših plovnih puteva", rekla je detektivka inspektorka Hajdi Tvinham, prenosi Independent.

Povodom smrti 16-godišnjaka u Dadliju, glavni nadzornik Entoni Tag je rekao: "Ovo je očajnički tragičan događaj i naše misli su sa dečakovom porodicom i prijateljima".

Stručnjaci su upozorili javnost da moraju da budu oprezni dok uživa u otvorenim vodama nakon što je u Velikoj Britaniji prošle nedelje došlo do porasta temperature.

Temperature su se u petak u centralnom Londonu i na jugoistoku skočile na čak 31,9 stepeni Celzijusa, što je predstavljalo najtopliji dan u godini.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA