Pretukao partnerku pred detetom jer mu se nije svideo ručak: Zlostavljao je i ranije, osuđen je novčano

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Čovek iz Soluna osuđen je na dve godine zatvora jer je brutalno pretukao partnerku jer mu se nije dopao ručak koji je skuvala.

On je proglašen krivim za nanošenje telesnih povreda u porodici i sud je odlučio da mu kaznu preinači na deset evra po danu i tako je pušten na slobodu.

Neverovatan incident dogodio se prošlog ponedeljka uveče u kući optuženog, gde je oštećena, koja stalno živi u Atini , boravila poslednjih nekoliko dana. On je partnerku pretukao pred njenim detetom.

U izjavi oštećene, koja je pročitana na sudu, piše da se ona sa optuženim često svađala preko telefona i da je odlučila da ga poseti kako bi njihovoj vezi dala još jednu šansu.

Ona je rekla da je do svađe došlo nakon što se njenom partneru nije dopao ručak koji je skuvala. Nakon toga je počeo da je udara po licu, a kada je pokušala da pobegne, on ju je počupao za kosu .

"Uspela sam da izađem iz stana, našla sam taksi i pobegla. Bila sam krvava", rekla je ona u izvaji.

Oštećena je dodala da ovo nije prvi put da ju je on fizički napao. Rekla je da ju je u januaru, dok su živeli zajedno u Pireju nedelju dana fizički zlostavljao.

Optuženi je priznao da je supruzi udario tri šamara i da je shvatio da joj ide krv iz usta, ali je odbio da prizna da ju je ranije zlostavljao.

(Telegraf.rs)

Video: Kolaps u saobraćaju kod Beograda na vodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zana

    25. jul 2024 | 07:25

    Kakvu sansu dajes vezi sestro mila kad je vec i pre bio nasilan. Zar si toliko jadna okreni se i nikad ne gledaj na tu stranu i izbrisi iz glave kretene. Digni glavu i bori se za zivot sebe i svog deteta. Petljajuci se sa bolesnicima gubis dragoceno vreme. Zapamti takvi samo mogu biti gori. Tebi je potreban psiholog ili duhovnik da vratis samopuzdanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA