Fotografije nesreće u kojoj je poginula "najlepša ruska bajkerka": Crveni BMW slupan, pored njega kaciga

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tri dana pre iznenadne smrti, Ozolina je objavila fotografiju u bikiniju iz Akabata dok je vozila obalom Crnog mora od Gruzije do granice sa Grčkom

Tatjana Ozolina, poznata kao "najlepša ruska bajkerka", poginula je u Turskoj kada se sudarila sa kamionom dok je bila na odmoru.

Popularna influenserka, koja je imala osam miliona pratilaca na društvenim mrežama pod nalogom MotoTanya, putovala je od Mugle ka popularnom Bodrumu u jugozapadnoj Turskoj kada je došlo do nesreće.

Na fotografijama sa lica mesta vidi se njen crveni BMW kako slupan leži pored puta u grmlju. Pored njega su njene stvari, kaciga i čizme.

Prema pisanju lokalnih medija, Tatjana je navodno izgubila kontrolu nad svojim motorom i poginula na licu mesta pre dolaska bolničara.

Onur Obut, turski bajker koji je bio sa njom, preživeo je nesreću ali je zadobio teške povrede i nalazi se u bolnici.

Mediji pišu da treći bajker, koji je bio sa njima, nije povređen.

Tatyana Ozolina Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Ozolina je bila poznata kao "najlepša ruska bajkerka" i ima oko pet miliona pratilaca na TikToku, dva miliona na Jutjubu i oko 970.000 na Instagramu.

Njoj je nedavno zabranjen ulazak u Evropsku uniju na grčkoj granici tokom letnje ture usled ruskih sankcija zbog rata u Ukrajini.


Tri dana pre iznenadne smrti, Ozolina je objavila fotografiju u bikiniju iz Akabata dok je vozila obalom Crnog mora od Gruzije do granice sa Grčkom.

Mnogi njeni fanovi odali su počast lepoj bajkerki u komentarima njenih poslednjih objava.

(Telegraf.rs)

Video: Drogiran jurcao skoro 200 na sat: Pogledajte suludu vožnju motocikliste u Laćarku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA