Pojavio se snimak devojke nakon napada u Parizu: Uletela u restoran po pomoć, pa zanemela kad je videla njega

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Francuske vlasti pokrenule su veliku istragu nakon napada, do kojeg je navodno došlo u subotu ujutru, nekoliko dana pre početka Olimpijskih igara

Snimak sa nadzorne kamere prikazuje trenutak kada je vidno uznemirena Australijanka pronašla utočište u jednoj kebabdžinici u Parizu nakon što su je navodno silovala petorica muškaraca.

Francuske vlasti pokrenule su veliku istragu nakon napada, do kojeg je navodno došlo u subotu ujutru, nekoliko dana pre početka Olimpijskih igara.

Žena je provela petak veče u barovima i klubovima oko Mulan ruža, pre nego što su joj prišla petorica muškaraca.

Ona je policiji rekla da su je petorica muškaraca brutalno silovala oko pet sati ujutru, pre nego što je uspela da pobegne i pronađe utočište u restoranu.

Na snimku se vidi kako devojka (25) ulazi u kebabdžinicu i moli vlasnike za pomoć, dok osoblje i drugi gosti prilaze da je uteše.

U jednom trenutku jedan muškarac ulazi u restoran, nakon čega žrtva pokazuje da je on član grupe koja ju je napala, prenosi Daily mail.

Navodni silovatelj joj tada prilazi i tapše je po leđima pre nego što je naručio hranu. U jednom trenutku dolazi do obračuna, nakon čega muškarac napušta lokal.

Osoblje i nekoliko ljudi nastavlja da teši ženu do dolaska policije. Nakon razgovora sa ženom, ona je odvedena u bolnicu na pregled.


Devojci je bila pocepana haljina, a ona tvrdi i da joj je mobilni ukraden.

Sindikat policije saopštio je da će istražitelji "učiniti sve da brzo identifikuju pojedince i privedu ih pravdi".

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA