Bajden se oglasio 24 sata posle odluke da odustane od kandidature za predsednika: Gledam te dete!

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Predsednik je sazvao sastanak sa predizbornim osobljem i pristalicama i rekao da veruje da je doneo ispravnu odluku nakon što je dramatično odustao od trke

Predsednik SAD Džozef Bajden prekinuo je ćutnju i oglasio se 24 sata nakon iznenađujuće odluke da odustane od kandidature za drugi mandat u Beloj kući!

Bajden se oglasio nakon što je Kamala Haris, njegova potpredsednica, čiju kandidaturu je podržao uoči izbora u novembru, posetila njihov do skoro zajednički štab u Vilmingtonu (država Delaver).

Predsednik je sazvao sastanak sa predizbornim osobljem i pristalicama i rekao da veruje da je doneo ispravnu odluku nakon što je dramatično odustao od trke, prenevši štafetu svojoj potpredsednici.

"Posmatram te dete", rekao je Bajden Kamali Haris, obećavši da će ostati uključen u predizborne aktivnosti i da će učestvovati u kampanji.

"Znam da su jučerašnje vesti iznenađujuće i da ih je teško čuti, ali to je bila prava stvar", dodao je 81-godišnji Bajden i nastavio:

"Znam da je teško jer si ulila svoje srce i dušu u mene, da nam pomogneš da osvojimo ovu stvar, pomogla si mi da dobijem ovu nominaciju, a sada idi i pobedi u kampanji", poručio je on.

(Telegraf.rs)

Video: Bajden posle likvidacije vođe Al Kaide: Pravda je zadovoljena! Gde god se krijete, pronaći ćemo vas!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA