Ostaci žene za koju se sumnja da ju je ubio muž Igor pronađeni u torbi ispod drveta: On tvrdi da je nevin

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Žena je nestala u maju, dok njen suprug tvrdi da nema nikakve veze sa tim

Ljudski ostaci koji su pronađeni u torbi ispod drveta prekrivenoj zemljom i granjem pripadaju nestaloj Frančeski Deidi u Italiji, potvrdili su istražitelji.

Narednih dana biće urađeni obdukcija i dodatni testovi kako bi se utvrdilo šta se tačno desilo Frančeski Deidi (42), koja je u maju nestala iz San Sperata, grada udaljenog oko 20 kilometara od Kaljarija na Sardiniji.

Prema tužilaštvu, ženu je ubio njen suprug Igor Solaj (42), koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje na ubistvo i prikrivanje tela.

Prvi rezultat došao je iz Kaljarija, koji je uporedio DNK nestale žene sa onim uzetim iz ostataka u torbi pronađenoj u podnožju drveta skrivenoj granama i zemljom i potvrdio da su to zaista ostaci 42-godišnjakinje.

Italija nestanak, osumnjičeni Igor Sollai Foto: Facebook/Igor Sollai

Narednih dana trebalo bi da bude poznat i uzrok smrti žene, prenose italijanski mediji.

Istražitelji će analizirati nalaze pronađene zajedno sa torbom, kao i žrtvim automobil tojotu jaris, koju je njen muž stavio na prodaju.

U međuvremenu, njen suprug nastavlja da tvrdi da je nevin i da nema nikakve veze sa njenom smrću.

Italija nestanak, Francesca Deidda Foto: Facebook/Francesca Deidda

"Solaj je veoma potresen. Razgovarao sam sa njim i rekao je da žali što nije uspeo da se oprosti sa svojom ženom. Tvrdi da nema veze sa ovim slučajem", rekao je njegov advokat.

Timovi koji su od 10. maja tragali za telom Frančeske Deide, koju je prema istražiteljima ubio njen suprug Igor Solaj, pronašli su ostatke ljudskog tela na istoku Sardinije.

Proteklih dana pronađeni su predmeti koji su sigurno pripadali ženi, uključujući krv koja je, kako je testovima utvrđeno, pripadala ženi.

Njen suprug tvrdi da je Frančeska dobrovoljno otišla i da on nema nikakve veze sa njenim nestankom.

Istraga se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Video: Potraga za telom Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA