Deda umro na sahrani svog milog unuka (8): Dečak preminuo od raka, deda primao saučešće pa kolabirao

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tuga

Jedan neutešni deda je kolabirao na sahrani svog osmogodišnjeg unuka i potom preminuo, ostavljajući porodicu iz Sidneja u "neopisivom bolu". Sten se oprostio od malog Tomija, unuka koji je preminuo od raka ranije ovog meseca, na sahrani prošle nedelje. Nakon što je izašao iz kapele, kolabirao je. Lekari i medicinske sestre koji su bili prisutni na sahranisu ga reanimirali i prevezen je u bolnicu u Blektaunu, ali nažalost je preminuo.

Amanda Adams-Bennet, majka Tomija i Stanova ćerka, rekla je da "prolazi kroz vrtlog tuge, besa i drugih emocija" na stranici za prikupljanje novca kako bi podržala svoju majku, Lin. "Morali smo da se oprostimo od našeg sina, a sada i od mog tate", napisala je.

"Mama je izgubila svog vernog supruga s kojim je provela 47 godina. Najstrpljiviji, najljubazniji, najpoštovaniji i najiskreniji čovek koga poznajem. Bila sam tako ponosna što mogu da ga nazovem tatom, a naši dečaci njihovim dedom.

"Naša porodica prolazi kroz neopisiv bol. Dve divne osobe koje volimo svim srcem, prerano su napustile ovaj svet."

Gospođica Adams-Bennet je rekla za 7News da je njen otac "živeo za svoje unuke".

Tomiju je dijagnostikova difuzni intrinzični pontinski gilom (DIPG) — retki i agresivni oblik raka kod dece — u septembru prošle godine i preminuo je 2. jula.

Njegova sahrana je održana 12. jula, što je sada i datum smrti njegovog deke.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA