Dečak ubica koji je ubio 17 u svojoj školi doniraće mozak za istraživanje: "Šta je stvorilo ovo čudovište?"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

U nasilničkom činu poginulo je 17 ljudi, a 17 povređeno, što predstavlja jednu od najsmrtonosnijih pucnjava u školi u SAD

Nikolas Kruz, tinejžer koji je u februaru 2018. godine u školi u Parklandu brutalno ubio 17 ljudi, podelio je jezive novosti šest godina posle masakra.

Mladić je pre šest godina upao u bivšu srednju školu Marjori Stoneman Douglas u Parklandu na Floridam naoružan jurišnom puškom i krenuo u zastrašujuć pohod.

U nasilničkom činu poginulo je 17 ljudi, a 17 povređeno, što predstavlja jednu od najsmrtonosnijih pucnjava u školi u SAD.

Sada, nekoliko godina nakon tragedije, Kruz – koji služi doživotni zatvor – postigao je neobičnu građansku nagodbu sa jednom od svojih žrtava.

Kruz je pristao da donira svoj mozak medicinskoj nauci nakon što umre, a žrtve su izjavile da se nadaju da će to baciti svetlo na "šta je stvorilo ovo čudovište".

Advokat Entonija Borhesa (21), koji je pogođen pet puta u napadu, predložio je neobični dogovor sa Nikolasom.

"Mislio sam da ako naučnici prouče njegov mozak da bi mogli da shvate šta je stvorilo ovo čudovište", rekao je Borhesov advokat Aleks Areza za Foks njuz.

"Možda je došlo do neke vrste neravnoteže koja je izazvala ovo što možemo sprečiti u budućnosti", dodao je.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Свештеник(антиекумениста)

    20. jul 2024 | 12:10

    Поседнутост демонима нема много везе с'мозгом. Испитују једнога који је убио 17-торо, и то ће одобрити и исчуђавати се они који убијају милионе по целом свету. А да! Знам неколико жена које су ми казале да су бројале до 10 ил до 20 абортуса а после нису више ни бројале (убиство немоћних од којих би него можда достојно заменио Патр.Павла)...па, ко ће онда такав "мозак" почети да испитује?! Лицемерје, лицемерје, лицемерје(а признајем, највише га има и у нашој Цркви међу свештенством, нажалост😪)...

  • Nikolas

    20. jul 2024 | 13:57

    AMERICKO DRUSTVO !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA