"Zet je imao drugu": Majka otkrila zašto je njena ćerka (27) sa 4 deteta htela da skoči u reku Bojanu

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Majka kaže da joj je ćerka poslala poruku na dan kada je htela da skoči u reku sa decom

Majka žene (27) koja je juče pokušala sa skoči u reku Bojanu sa četvoro dece oglasila se za medije i ispričala zbog čega se njena ćerka odlučila na tako težak korak.

Ona je u intervjuu za albanske medije otkrila da se njena ćerka pre devet godina vratila da živi kod roditelja sa decom zbog problema koje je imala sa suprugom.

Majka žene, čiji identitet nije otkriven, je ispričala da njen zet sada živi sa dugom ženom.

"Moja ćerka je pobegla od kuće jer je njen muž imao drugu ženu. Nekoliko puta joj je pretio, ostavljao je samu, pretio joj i terao je iz kuće. Pre nekoliko meseci joj je pretio i pištoljem. Ona je to prijavila, ali niko nije reagovao. Moj bivši zet je zlostavljao i decu, a takođe je psihički zlostavljao i moju ćerku", rekla je ona.

Ona je zatim otkrila da je njena ćerka šest meseci živela u sigurnoj kući.

"Hteli smo da je izvučemo odatle, pričali smo joj da pronađe posao. Ima četvoro dece i mora da radi. Država je upoznata sa ovim slučajem, ali već godinama ništa nisu uradili po tom pitanju", dodala je ona.

Majka zatim kaže da joj je ćerka poslala poruku na dan kada je htela da skoči u reku sa decom.

"Ona je pre devet godina došla u našu kuću, podržavali smo je i nastavićemo da je podržavamo iako je situacija teška. Tog dana se posvađala sa bivšim mužem oko stanovanja. Tokom rasprave ona je uzela decu i izašla napolje. Poslala mi je glasovnu poruku da je na mostu na Bojani sa decom. Odmah sam pozvala policiju i oni su uspeli da je pronađu i spreče tragediju", rekal je njena majka.

Žena je odmah otišla u policiju kako bi videla ćerku ali im policija nije dozvoljavala da razgovaraju.

"Samo sam je poljubila i dala joj u ruke malo novca što sam imala. Rekli su mid a je u centru, ali ne znam gde", rekla je ona.

Mlada žena i njena deca spasena su zahvaljujući brzoj intervenciji policije koju su na vreme obavestili članovi njene porodice.

(Telegraf.rs)

Video: Ušli smo u dvorište bračnog para za koji se sumnja da je ubio decu, pa sebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sekula

    19. jul 2024 | 09:18

    Kakva muka treba da bude da bi ubio svoju decu? Uz svo moguće razumevanje meni je to nepojmljivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA