Mia divljački pretukla drugarice, trudnici pretila da će joj "isterati bebu": Za sve okrivila svoje detinjstvo

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivše prijateljice imale su srest ispred supermarketa prošle goidne kada je Mia prvo nokautirala Melinu, a zatim pretukla Čelsi i zadalo joj "najmanje 10 udaraca u glavu"

Tinejdžerka Mia Džonskon imala je samo 19 godina kada je brutalno prebila tri bivše prijateljice, a jednoj od njih je pretila da će joj "izbaciti bebu iz stomaka".

Devojka je 10. avgusta prošle godine ugledala bivše drugarice Melinu Holms, Čelsi Aspin i Ališu Karter ispred Tesco Ektra u Češiru.

Njih četiri su bile prijateljice pre nego što su se posvađale sa Miom, koja se kasnije na društvenoj mreži Snapchat zaklela da će "otkinuti periku" jednoj od bivših drugarica.

Bivše prijateljice imale su susrest ispred supermarketa prošle godine kada je Mia prvo nokautirala Melinu, a zatim pretukla Čelsi i zadala joj "najmanje 10 udaraca u glavu".

"Čelsi kaže da je bilo krvoprolića. Krv joj je išla iz nosa i potiljka. Zadobila je modrice na licu, nosu, desnoj ruci i levoj nozi. U vreme davanja izjave nameravala je da ode kod lekara, jer je sumnjala da ima i potres mozga. Kaže da sada živi u strahu", rekao je tužilac Nardin Nemat.

Nedelju dana kasnije, Mia je napadala i Ališu, koja je bila 33 nedelje trudna sa svojim prvim detetom. Zvala ju je i slala poruke, nazivajući je "ružnim pačetom" i rugajući joj se da je njen dečko više ne želi.

"Samo zato što si trudna, ne misliš li da ću te udariti u lice, ne. Doći ću i izbaciti bebu iz tebe", napisala je Mia Ališi.

Mia, koja sada živi u Lidsu, izjasnila se krivom za pokušaj nanošenja teških telesnih povreda sa namerom i za uznemiravanje.

Ona je za svoje ponašanje okrivila "teško vaspitanje" i rekla da je imala malo "roditeljske podrške" nakon 17 godina, prenosi Metro.

"Bio je to šokantan i duboko neprijatan napad i moj klijent je prvi koji je to prepoznao", rekao je Mijin advokat Adam Vakins.

Sudija je prilikom izricanja presude rekao da je čudo da devojke nisu pretrpele "teže povrede" usled ovakvog napada.

(Telegraf.rs)

Video: Duarte sa bele tačke doneo prednost Zvezdi protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA