Ovo je žena koja je otrovala petoro ljudi i sebe u hotelu na Tajlandu: Objavljeni detalji svirepog plana

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Šerin je partnere pozvala na obrok uvili sa bazenom gde je naručila hranu i dva srebrna termosa za čaj. U njih je sipala cijanid i svima presudila smrtnom kaznom

Šerin Čong, porekom iz Vijetnama i američkim pasošem, otrovala je petoro poslovnih partnera, a onda se ubila u luksuznom hotelu na Tajlandu.

Oni su, prema pisanju medija, uložili veliku svotu novca u građevinski projekat u Vijetnamu. Ali, projekat je propao, pa su Šerin Čong tužili partneri i trebalo je da se pojavi na sudu u Vijetnamu za dve nedelje.

Prema policiji, projekat je bio vredan nekoliko stotina hiljada evra.

Da bi izbegla ovo suđenje, Čong je pozvala partnere kako bi "izmirila dugove". Njih šestoro se našlo u hotelu u Bangkoku 13. i 14. jula gde su se prijavili u nekoliko soba na 7. spratu hotela Grand Hiatt Eravan.

Thailand Hotel Deaths Foto: Royal Thai Police

Odjava za sve sobe bila je već sutradan, 15. jula.

"Pregovori" bili neuspešni

Ali, pregovori očigledno nisu bili uspešni. Sa ove tačke gledišta deluje kao da pregovori nikada nisu ni bili tema, već je Šerin od starta imala ideju da ih sve ubije.

Šerin je partnere pozvala na obrok uvili sa bazenom gde je naručila hranu i dva srebrna termosa za čaj. U njih je sipala cijanid i svima presudila smrtnom kaznom.

Svi su umrli od srčanog zastoja usled delovanja cijanovodonika koji bukvalno onemogućava disanje. Nekim žrvatama je išla i pena na usta, saopštila je policija.

Tajland Bangkok hotel smrt ubistvo turisti trovanje Foto: Tanjug/AP

Tela je u sobi otkrila sobarica sledećeg dana.

Na sedmu osobu glasio deo rezervacije

Policajci su rekli da je policija identifikovala sedmu osobu na čije je ime glasio deo hotelske rezervacije. Ta osoba se dovodi u vezu kao brat ili sestra jedne od šest žrtava. Policija veruje da sedma osoba, koja je državu napustila 10. jula, nije bila umešana u smrt šestoro ljudi.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA