Posle više od tri sata: Granični prelaz Bogorodica/Evzoni je otvoren

 
A. P.
A. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Granični prelaz je bio zatvoren ranije danas na više od tri sata usled požara sa grčke strane granice zbog čega je bio zatovren i autoput.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije potvrdilo je da je granični prelaz Bogorodica/Evzoni sa Grčkom ponovo otvoren!

Granični prelaz je bio zatvoren ranije danas na više od tri sata usled požara sa grčke strane granice zbog čega je bio zatovren i autoput.

"Trenuto granični prelaz funkcioniše normalno", navedeno je u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

Podsećamo, saobraćaj na ovom izuzetno prometnom graničnom prelazu koji koristi i većina turista iz Srbije koja putuje u Grčku, zatvoren je danas oko 12 sati. Kako su iz Auto-moto saveza Severne Makedonije potvrdili za Telegraf.rs, sva vozila su onda bila preusmerena na granični prelaz Dorjan.

Prema pisanju grčkog portala Kathimerini, požar izbio nešto posle 12 časova na travnatoj površini. Na lice mesta su izašla 22 vatrogasca sa deset vozila.

(Telegraf.rs)

Video: Čekanje na ulazu u Srbiju u proseku oko sat i po: Kreću praznične gužve na graničnim prelazima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA