Nensi okačila selfi pre venčanja, ali nije stigla da se uda jer su je uhapsili: U stanicu dovedena u venčanici

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tužioci su uspešno dokazali da je bila članica kriminalne organizacije Familija Mičoakana i da je učestvovala u nasilnoj pljački u martu 2022. godine

Nensi nije ni slutila da će njen najradosniji dan da provede u policijskom automobilu na putu do stanice gde je dovedena zbog nasilne pljačke koju je počinila kao pripadnica kriminalne organizacije Familija Mičoakana.

Mlada Nensi Lizet Rodrigez Gvadarama iz Meksika nije uspela ni da iseče svadbenu tortu, a kamoli da se uda, s obzirom da je uhapšena kada je stigla u crkvu. Ona je odvedena pred javnog tužioca obučena u venčanicu.

Njen budući muž, Klemente Mendiola Martinez, uspeo je da pobegne iz crkve kada je video da je policija stigla, ali je pronađen mrtav u svom automobilu u Vili Gerero u Meksiku, okružen sa preko 200 čaura.

Žena je uhapšena 3. decembra prošle godine i osuđena na 11 godina i šest meseci zatvora zbog nasilne pljačke, prenosi Metro.

Tužioci su uspešno dokazali da je bila članica kriminalne organizacije Familija Mičoakana i da je učestvovala u nasilnoj pljački u martu 2022. godine.

Prema istrazi, ona je ukrala novac od žrtve u Tenango del Valeu sa još jednom ženom i dvojicom muških saučesnika.

Žrtva je uložila žalbu javnom tužilaštvu, a istraga je dovela do Nensi.

Njen partner je takođe bio na poternici, a od 2021. godine vlasti su nudile nagradu od 13.034 funti za informacije koje su dovele do njegovog hapšenja.

Pre njegove smrti, bio je pod istragom zbog iznuđivanja novca lokalnim trgovcima piletinom u dolini Toluke, kao i učešća u nekoliko kidnapovanja i ubistava u toj oblasti.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA